|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 8:27 pm Temat postu: |
|
|
Witaj,
owocnego dokształcania się na forum i wszystkiego dobrego dla Twojej córki - oby szybko wyszła na prostą ze wszystkimi dolegliwościami... _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 11:06 am Temat postu: |
|
|
Aguś tu masz nr GG do Martek 4444192
ale w tej chwili chyba jest w szpitalu z córeczką, wnioskuje po opisie na gg
pozdrawiam serdecznie  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 1:13 pm Temat postu: |
|
|
Agnieszko po poście Karolli wierzę we wszystko
mam nadzieję że uda ci się szybko zarejestrować do lekarza
pozdrawiam i zyczę zdrowia dla was wszystkich - uściskaj dzieciaczki _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewa1234 Junior

|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 12:27 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Agnieszko,
serce strasznie boli jak dzieci chorują. Podziwiam i życzę dalszej dzielności. Ja od kilku lat leczę się właśnie w Klinice Dermatologicznej na Koszykowej i niestety muszę Cię zmartwić, że jest bardzo ciężko się zapisać. W tym roku dzwoniłam od stycznia do marca i niestety sie nie dodzwoniłam (jakby nikt nie podnosił słuchawki), a szkoda mi było dnia wolnego tylko na zapisanie się, ale niestety w końcu musiałam się pofatygować osobiście. Mam to szczęście, że mam nie daleko do Warszawy. Jeżeli mogłabym Ci w czymś pomóc, to nie ma problemu.
pozdrawiam serdecznie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Endriu Senior

|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 1:56 pm Temat postu: |
|
|
Wczoraj od 8 rano do nich dzwoniłem po kilkunastu próbach odebrała pani w rejestracji i powiedziała że zapisy do lekarzy od godz 11.
Ok,więc po 11 powtórka i znów kilkanaście prób aż odebrali,udało się,termin na 15 maj.
Da się tylko trzeba być cierpliwym.
Powodzenia. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|