Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kacha Master butterfly

|
Wysłany: Nie Cze 14, 2009 8:20 pm Temat postu: |
|
|
Leczę się w klinice hematologii w Gdańsku. Tam stwierdzono tocznia, po tym, jak odsyłano mnie, to tu, to tam.Leczyłam się bardzo długo u neurologa. Po ostatniej hospilitacji trafiłam do hematologa. Wynikach miałam za mało płytek. Wiecznie zmęczona, obolała, kośći i stawy, (zganiałam to na bezsenność)śiniaki przy najmiejszym uderzeniu( taka moja uroda) sucha skóra, plamy i dziwne trudnogojące krosty(zły balsam) suchość w ustach i zapalenia jamy ustnej(za mało piję) bardzo obfite miesiączki, ogólne wahania nastroju,wypadanie włosów(myślałam że wchodzę w okres przekwitania) i takie tam przypadłośći. Próbowano mi wmówić że każdy z nas ma inny próg bólu i chyba zemną jest coś nie tak że tak ciągle narzekam.To chyba tyle. Teraz narazie jestem na Metypredzie, preparatach osłaniających kośći ,witaminy. Czekam jeszcze na wizytę u endykrynologa(zanik tarczycy)tak wyszło w badaniach schudłam 8 kilo i na wizytę w poradni tkanki łącznej. Myślę że teraz będzie tylko lepiej, z tego się chyba wychodzi. Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kicia73 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Cze 14, 2009 9:21 pm Temat postu: |
|
|
Kacha innego wyjścia nie ma skoro czeka Cię wizyta w Klinice Chorób Tkanki Łącznej to już na pewno odpowiednie leczenie zastosują i szybko postawią Cię na nogi powodzenia ,trzymam kciuki i napisz jak już będziesz po maratoniku wizytowym  _________________ Trzeba umieć walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innymi ścieżkami.
Paulo Coelho
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Cze 15, 2009 6:56 am Temat postu: |
|
|
Witam i ja serdecznie ano Kacha napewno bedzie lepiej musi ..niema innej opcji pozdrawiam zyczac wiele zdrowia! _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kachus Junior

|
Wysłany: Pon Cze 15, 2009 8:19 am Temat postu: |
|
|
Witam... |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 8:47 am Temat postu: |
|
|
witak Kacha
ja dopiero teraz ale nie mniej szczerze
zdrowiej z nami. _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 12:32 am Temat postu: |
|
|
Witaj Kacha  _________________ Fenomen czeskich psów- kundle wyglądają jak rasowce a rasowce przypominają kundle  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|