|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 8:44 am Temat postu: |
|
|
witam ciepło na forum koleżankę, mamę , osobę poszukującą wsparcia naszego wspólnego już forum
Gosiu cierpliwosci i mądrych lekarzy
i zdrowia przede wszystkim _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 12:26 am Temat postu: |
|
|
Cześć Gosiu...
...jestem na podobnym etapie....póki co wszelkie przeciwciała wychodzą negatywnie. Bywały momenty ,że tak paskudnie się czułam,że żyć się nie chciało , robiono ze mnie hipochondryczkę a nocą przychodził strach. Jedyna różnica to to,że od jakiegoś czasu czuje się względnie przyzwoicie - przyjęłam zasadę ,że póki nie zacznę się sypać to musi być dobrze...a pracuję heheheh- jako przedszkolanka
Więc trzymaj się- w końcu nadejdzie dzień kiedy jakiś lekarz postawi diagnozę i zacznie Cię leczyć- tego Ci serdecznie życzę  _________________ Fenomen czeskich psów- kundle wyglądają jak rasowce a rasowce przypominają kundle  |
|
Powrót do góry |
|
 |
alawa Master butterfly

|
Wysłany: Sob Sie 01, 2009 6:48 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Gosiu!
Wszystko ,co piszesz nie wydaje Ci się, ale przy dobrych wynikach patrzą na Ciebie podejrzliwie. Ja tez bardzo długo cierpiałam ,zda się ,tylko na infekcje. Tymczasem jak choroba"wylazła do wierzchu" i wiadomo co jest
dopiero widać ,że trwała kilka lat i objawy miałam modelowe, tyle ,że było to rozciągnięte w czasie.Wszystko było zwalane na infekcję, tym bardziej,że wyniki były dobre i nie było się czego czepiać.
Oby ustalenie rozpoznania trwało jak najkrócej.Poczekaj na badania w szpitalu,zrobią kompleksowo ,jest szansa,że coś ustalą |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieś Junior

|
Wysłany: Czw Sie 13, 2009 5:13 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Gosiu Wiem z doświadczenia, że bardzo ciężko jest żyć z czymś czego nie da się zdiagnozować, w dodatku gdy robią z ciebie hipochondryka (miałam to samo). W tej sytuacji najważniejsze jest by znaleźć odpowiedniego lekarza, który zrozumie i nie będzie lekceważył żadnych objawów. Ja miałam to szczęście i znalazłam. Tobie życzę tego samego Głowa do góry!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|