|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
meg7 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Paź 14, 2009 2:58 pm Temat postu: |
|
|
witaj, tutaj znajdziesz pewnie dużo ciekawych wieści dla siebie, a i przyjaciół; fajnie , że jesteś  _________________ Sekret życia polega na tym, by robić to,
co się da, za pomocą tego, co się ma,
i tam, gdzie się jest.
Theodore Roosvelt |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Sro Paź 14, 2009 7:12 pm Temat postu: |
|
|
Witaj,
jak widzisz Twoje obawy, czy ktokolwiek odpisze na Twój post okazały się płonne - nasz komitet powitalny działa niezawodnie
Widzę, że pierwsze kroki do oswojenia się z naszą gromadą już za Tobą - nic tylko życzyć jak najwięcej następnych. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
frendziara Junior

|
Wysłany: Czw Paź 15, 2009 12:25 pm Temat postu: mam pytanie |
|
|
Można jakoś zrzucić opuchliznę posterydową?
Nie jest aż tak zle,ale czuję się jak Gumiś!!!i to mi przeszkadza bardzo ostatnio...
Znacie jakieś sposoby?
Dodam że pije butelkami wodę,ograniczam sól,wykluczyłam słodkości,nie słodzę kawki ani herbatki i schudłam niecałe 5 kilo.
a jeszcze z 5 bym chciała...  _________________ witam.jestem tu nowa i poszukuje pewnych wszkazówek informacji i czego tylko mogę...pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
senga Stary wyjadacz

|
Wysłany: Czw Paź 15, 2009 7:15 pm Temat postu: |
|
|
opuchlizna schodzi w sytuacji gdy zostaja zmniejszone sterydy.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kicia73 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Paź 16, 2009 4:48 pm Temat postu: |
|
|
może spóźnione ,ale nie mniej szczere WITAJ Sylwio
jak pewnie już się zorientowałaś troszkę Nas tu jest i każdy jest zawsze chętny do pomocy poprostu czytaj,szukaj i pisz wszystko co tylko chcesz ...tu możesz czuć się jak w domciu  _________________ Trzeba umieć walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innymi ścieżkami.
Paulo Coelho
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
alawa Master butterfly

|
Wysłany: Pon Paź 19, 2009 9:20 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Sylwio!
Jesteśmy w różnym wieku i z różnym stażem choroby, ale ile dzięki temu doświadczeń, którymi chętnie się dzielimy. Buziolek wróci do normy,trzymaj się |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|