Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ssowa Super senior

|
Wysłany: Nie Gru 13, 2009 7:50 pm Temat postu: |
|
|
Nie szukam choroby na sile, wrecz przeciwnie mam juz wystarczająco dosyć von Willlebranda i krwotoków jakie mi funduje i kilku innych schorzeń. Poszukuje tylko usilnie wyjasnienia objawów które mam, a na które nie pomagaja leki które biore... Willebranda diagnozowano mi dwa lata, na wstepnie usłyszałam ze nic mi nie jest, pomogł mi jeden hematalog który uparcie drazyl temat i robil mi badania, niestety zmarł kilkanascie dni temu:(.
Dlatego tez pisze na tym forum, bo musze szukac pomocy na własną rękę. Tak naprawdę to z dnia na dzien tracę nadzieje, ze kiedys dowiem sie dlaczego ciągle zle się czuje.. _________________ "Nie widziałem, byłem odwrócony" M.H. |
|
Powrót do góry |
|
 |
alawa Master butterfly

|
Wysłany: Nie Gru 13, 2009 7:59 pm Temat postu: |
|
|
Witaj SSowa i nie odpuszczaj.w tym przypadku wytrwałość popłaca |
|
Powrót do góry |
|
 |
ssowa Super senior

|
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 9:16 pm Temat postu: |
|
|
Bylam dziś u dr. Dobrzynieckiej, przepisala mi Polfilin mała dawke 0,1, w obawie o krwotoki, zlecila prywatna kapilaroskopie(nie wiem czy robic czy czekac na termin w poradnii) u dr. Misterskiej czy ktos z Was był? Kazała zrobic tez usg puchnacego kolana i czekac na wyniki ANA 2. Powiedziała, ze to na pewno Raynaud, i zobaczymy co jeszcze.
Tak na marginesie macie jakies dobre sposoby na afty na tylnej scianie gardła?, nie nie moge polykac tak boli:( _________________ "Nie widziałem, byłem odwrócony" M.H. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwonkahaha Master butterfly

|
|
Powrót do góry |
|
 |
ssowa Super senior

|
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 10:12 pm Temat postu: |
|
|
Gdybym coś znalazła o Pani doktor Misterskiej nie pytałabym.. sprawdzałam na forum, nie ma konkretnych informacji dlatego pytam, ale widzę ze jestem zbyt dociekliwa. _________________ "Nie widziałem, byłem odwrócony" M.H. |
|
Powrót do góry |
|
 |
locman Senior

|
|
Powrót do góry |
|
 |
ssowa Super senior

|
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 11:08 am Temat postu: |
|
|
Dzieki locman, nie wiem czy to afty Suttona mam je po raz drugi dopiero ale sa okragle i bolesne. Laryngolog nic mi nie doradzil procz zapisania plynu z antybiotykiem, na ktory musze czekac w aptece, ale coz:( Co polecasz jeszcze na to paskudztwo? _________________ "Nie widziałem, byłem odwrócony" M.H. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
|
Powrót do góry |
|
 |
ssowa Super senior

|
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 1:57 pm Temat postu: |
|
|
korzystam z linka dziekuje;),plucze, jem tabletki na gardlo ale srednio pomaga,a co radzicie w sprawie Raynauda :
Bylam dziś u dr. Dobrzynieckiej, przepisala mi Polfilin mała dawke 0,1, w obawie o krwotoki, zlecila prywatna kapilaroskopie(nie wiem czy robic czy czekac na termin w poradnii) u dr. Misterskiej czy ktos z Was był? Kazała zrobic tez usg puchnacego kolana i czekac na wyniki ANA 2. Powiedziała, ze to na pewno Raynaud, i zobaczymy co jeszcze. _________________ "Nie widziałem, byłem odwrócony" M.H. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 2:05 pm Temat postu: |
|
|
Kailaroskopia mało wniesie więc szkoda kasy aby robić ją prywatnie,na samym początku też przyjmowałam polfilin i powinien Ci pomóc.Na tym forum brak jest wiadomości o tej lekarce,pewnie nikt z uczestników forum u niej się nie leczył.Zaczekaj na wyniki ANA2 jeśli coś wyjdzie a termin wizyty odległy jest idź prywatnie do reumatologa który pracuje też w szpitalu.Jeśli masz spuchnięte kolano to internista powinien skierować Cię do specjalisty lub sam dać skierowanie na usg, _________________ Kogo Pan Bóg kocha,temu krzyżyk daje,kto w nieszczęściu wytrzyma,ten szczęśliwym zostaje
Ogólnopolskie Forum Twardziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
paproshka Master butterfly

|
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 2:34 pm Temat postu: |
|
|
Ja tej doktor kompletnie nie znam, więc trudno mi cokolwiek powiedzieć  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
locman Senior

|
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 3:46 pm Temat postu: |
|
|
dr. Misterska-Skóra
http://www.znanylekarz.pl/11133/dr-n-med-misterska-skora-maria/reumatolog-internista/wroclaw
Pamiętam ją ze szpitala. Raz byłam na wizycie.
Jest dobrym lekarzem (jak chce)
Nie za stara, energiczna. Robi badania kapilaroskopowe (nie przeceniaj tych badań, trzeba naprawdę mieć zmiany aby coś wyszło)
Pracuje głównie na oddziale w klinice więc ma doświadczenie.
Wiele osób ją chwali.
Słyszałam ją w akcji-buzię ma nie od parady.
Trochę trzeba mieć do niej szczęście. _________________ locman[a]wp.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
ssowa Super senior

|
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 4:52 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuje za wszystkie odpowiedzi,
locman dzieki za opinie o dr .Misterskiej, w takim razie z kapilaroskopią poczekam na wizyte w poradni, powiedzicie mi jeszcze czy mieliscie kiedys jakies krwotoki po Poliflinie, bo on ma takie informacje w ulotce, a reumatolog kazala mi spobowac wziasc, powiem szczerze ze troche sie boje, to niby mała dawka, ale miała ostatnio krwootki z zoladka i nosa, czy mieliscie jakiekolwiek problemy z tym lekiem? _________________ "Nie widziałem, byłem odwrócony" M.H. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 5:19 pm Temat postu: |
|
|
nie miałam  _________________ Kogo Pan Bóg kocha,temu krzyżyk daje,kto w nieszczęściu wytrzyma,ten szczęśliwym zostaje
Ogólnopolskie Forum Twardziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Sob Gru 19, 2009 8:56 pm Temat postu: |
|
|
Witam ciepło na forum
zdrowia życzę _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
|