Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Możesz je wyłączyć w ustawieniach przeglądarki. Dalsze korzystanie z witryny bez zmiany ustawień oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies.

rozumiem i zgadzam się
Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna WWW.TOCZEN.PL
"systemic lupus erythematosus"

Lupus ChatLupus chat  FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Witam- co mi dolega?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Pierwsze Kroki na Forum
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kinga
Moderator
Moderator

PostWysłany: Czw Paź 07, 2010 7:48 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

milka76 napisał:
naprawde podziwiam Was za optymizm Smile i troche go zazdroszcze. i wstyd mi ze jestem taka pesymistka Embarassed ale ja tak bardzo boje sie lekarzy i szpitali Sad

ejjj Very Happy
zawsze można spojrzeć w taki sposób: lekarze są fajni Mr. Green hehehe
zawsze się jakiś "wyjątkowy" trafi Wink

poza tym w szpitalu można poznać wspaniałych ludzi, którzy zmieniają nasze życie Razz serio Smile

musisz zacząć myśleć pozytywnie; małymi kroczkami Razz szukać w każdej rzeczy jakiś pozytywów Razz

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
paproshka
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Czw Paź 07, 2010 8:10 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej Milka Smile

Uszy do góry, uśmiech na twarz i zobaczysz, że wszystko się wyjaśni i będzie git Smile

Przede wszystkim wycisz emocje, porób wszystkie badania, zanieś je lekarzowi i on stwierdzi co dalej- nie ma co się martwić na zapas Wink

Trzymaj się dzielnie Buziak
Junior
Junior

PostWysłany: Czw Paź 07, 2010 10:45 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny, dziekuje Wam za wsparcie Smile dzis zadzwonię do przychodni. moze bedzie juz wynik ANA i trafie na mila osobe, ktora mi powie wynik. choc na sama mysl juz dostaje rewolucji zoladkowych i biegunki.
na razie czekam na ANA bo pani reumatolog raczej wykluczyla choroby tkanki lacznej a to ana to tylko na wszelki wypadek, ale ja i tak umieram z niepokoju bo trudno mi uwierzyc , ze od przeciazenia doznalam takiego urazu sciegien i pogrubienia pochewek. gdybym byla alpinistka to byloby to mozliwe ale tak ? choc z drugiej strony wiem, ze samo ANA jeszcze nic nie znaczy

zebralam sie w sobie i zadzwonilam do przychodni. Wynik juz byl i chyba ujemny bo pani powiedziala "Niczego nie stwierdzono" albo cos podobnego. jeszcze dopytalam czy to wynik ANA a ona potwierdzila ze tak. juz mi troche lzej, ale niepokoj ciagle jest jak to u wieczneo pesymisty.Juz w mojej glowie milion mysli: a moze zle przeczytala wynik? a moze nie moj tylko sie pomylila i kogos innego? a moze jak niczego nie stwierdzono to trzeba wynik powtorzyc? a moze jestem jednak chora ale seronegatywna? oj jak ciezko byc taka pesymistka Sad predzej umre na zawal niz na cos innego z takim podejsciem
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
kasiakuc
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Pią Paź 08, 2010 5:52 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam serdecznie choc z opóźnieneim Milka
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Pierwsze Kroki na Forum Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do: