|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Karii Master butterfly

|
Wysłany: Wto Kwi 10, 2012 9:30 am Temat postu: |
|
|
Witaj  _________________ ..:: nieustannie biec pod wiatr, każdej myśl poczuć smak
chwytać życie w dłonie, jak promień słońca w letni dzień ::..
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
bellybelly Master butterfly

|
Wysłany: Wto Kwi 10, 2012 9:56 am Temat postu: |
|
|
Witaj
Mi, podobnie jak dziewczynom, włosy przestały wypadać po paru miesiącach sterydoterapii. Ale mój wakacyjny "romans" z turbanami powtarza się co roku bo moje włosy "uciekają" przed słońcem  _________________ "Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." |
|
Powrót do góry |
|
 |
angela Master butterfly

|
Wysłany: Pią Kwi 20, 2012 3:53 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Jedluszka,
włosy poważna sprawa, gdyż każda kobieta chce aby były nie ma najlepszego lekarstwa gdyż na każdego z nas działa co innego. Ja piłam skrzyp ale taki co sama zerwałam, myłam włosy takimi płukankami ze skrzypu. Ważne żebyś unikała słońca, ale to podstawa dla toczniowców. Ja cały czas używam 50 + na twarz a oddzielnie na resztę ciała. Pozdrawiam _________________ Szczęście nie jest dziełem przypadku, ani darem bogów. Szczęście to coś, co każdy z nas musi wypracować dla siebie samego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|