|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Monika B Moderator
|
Wysłany: Sob Kwi 27, 2013 3:31 pm Temat postu: Ogłoszenia o sprzedaży leków |
|
|
kochani wczoraj zrobiłam tutaj czystkę , większośc postow z ogłoszeniami o sprzedaży leków zostało usunięte
zostały te gdzie mozna się dopisać tez nieco wyczyszczone
dlaczego ?
otóz jesli my sami oferujemy sprzedaż lub oddanie lekow robimy to bo mamy nadmiar, czasem zmieniamy leczenie i to zrozumiałe bo chcemy pomóc
pojawia się tutaj coraz więcej ogloszen o sprzedaży lekow , ktos kogo zupełnie nie znamy zaklada konto, i pisze ogłoszenie , tak ogłoszenie , bo wiecej się potem nie odezwie
w ten sposob forum przyciąga nie tylko chorych ale rożnej maści oszustów
my nie zagwarantujemy nikomu że taki "ktoś" ma uczciwe zamiary i ma naprawdę do sprzedaży lek a nie chce nas oszukać
rozumiem że tych leków nie ma, gdyby były mozna by było je kupić w aptece i nikt nie zawracałby sobie głowy szukaniem ich poza apteką
ale czy my wiemy skad to są leki i czy to na pewno są leki ?
doszły do mnie informacje że ludzie tutaj juz nie raz zostali oszukani , wysłali pieniądze i nie dostali nic
nie mozna doprowadzić do tego żebyśmy sami przyciągali rożnej maści krętaczy , bo chyba nie w tym rzecz
innas sprawa że forum to nie apteka a to co robimy między sobą to nasza sprawa , ale nie chcę żeby kiedyś takie praktyki doprowadziły do upadku tego miejsca
jak dla mnie byłoby szkoda _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
|
|
Powrót do góry |
|
|
magdawalkowiak1 Junior
|
Wysłany: Sob Kwi 27, 2013 3:48 pm Temat postu: hej monia |
|
|
swięta racja |
|
Powrót do góry |
|
|
Pasja Master butterfly
|
Wysłany: Pon Maj 13, 2013 4:01 pm Temat postu: |
|
|
Moniko,
ale ... to znaczy, że ogłoszenia będą usuwane?
Bo jednak była to jakaś opcja zakupu i - jak dla mnie - bardzo przydatna _________________ Chcesz nosić futro? Weź kota na ręce! |
|
Powrót do góry |
|
|
Monika B Moderator
|
Wysłany: Pon Maj 13, 2013 4:16 pm Temat postu: |
|
|
Pasja wątek został przesuniety do Rozmów Niekontrolowanych
jest widoczny dla nas _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|