|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
darekuu9 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Wrz 23, 2013 9:21 pm Temat postu: |
|
|
U mnie zaczęło się ok 2003 roku, od przeziębienia.
Ale pojechałem na wycieczkę szkolną 2-dniową, i tam szliśmy 20 km, potem doprawiłem się lodami, zimnymi napojami. Jak wracałem do domu to miałem gorączkę, i odebrało mi głos. Nazajutrz głos powrócił, jednak pojawiła się obfita wydzielina o treści ropnej, do lekarza nie poszedłem.
Ropa się bardzo zmniejszyła, jednak pozostało codzienne ranne zbieranie się niewielkich ilości tej ropy gdzieś w gardle, i musiałem ją odkrztuszać, poza tym czułem się świetnie, praktycznie nie chorowałem i nie gorączkowałem.
Trwało to do ok 2006 roku, wtedy zacząłem mieć stany podgorączkowe, po wysiłku miałem czarną flegmę. W końcu udałem się z tym stanami podgorączkowymi do lekarza, dostałem Forcid 1000.
Dolegliwości ustąpiły, jednak szybko przyplątała się choroba autoimmunologiczna.
W 2010 roku, usunąłem migdałki (co poniektórzy forumowicze pamiętają ), ale ropa rano dalej niekiedy się zdarza. _________________ Ostatnio każdego dnia rano staram się wstawać z nową nadzieją. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|