Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Możesz je wyłączyć w ustawieniach przeglądarki. Dalsze korzystanie z witryny bez zmiany ustawień oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies.

rozumiem i zgadzam się
Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna WWW.TOCZEN.PL
"systemic lupus erythematosus"

Lupus ChatLupus chat  FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

usunięcie migdałków
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Porady i Doświadczenia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
darekuu9
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Pon Wrz 23, 2013 9:21 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U mnie zaczęło się ok 2003 roku, od przeziębienia.
Ale pojechałem na wycieczkę szkolną 2-dniową, i tam szliśmy 20 km, potem doprawiłem się lodami, zimnymi napojami. Jak wracałem do domu to miałem gorączkę, i odebrało mi głos. Nazajutrz głos powrócił, jednak pojawiła się obfita wydzielina o treści ropnej, do lekarza nie poszedłem.

Ropa się bardzo zmniejszyła, jednak pozostało codzienne ranne zbieranie się niewielkich ilości tej ropy gdzieś w gardle, i musiałem ją odkrztuszać, poza tym czułem się świetnie, praktycznie nie chorowałem i nie gorączkowałem.

Trwało to do ok 2006 roku, wtedy zacząłem mieć stany podgorączkowe, po wysiłku miałem czarną flegmę. W końcu udałem się z tym stanami podgorączkowymi do lekarza, dostałem Forcid 1000.
Dolegliwości ustąpiły, jednak szybko przyplątała się choroba autoimmunologiczna.

W 2010 roku, usunąłem migdałki (co poniektórzy forumowicze pamiętają Wink ), ale ropa rano dalej niekiedy się zdarza.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Porady i Doświadczenia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do: