Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Izabela T Super senior

|
Wysłany: Wto Lut 18, 2014 4:10 pm Temat postu: |
|
|
Monika na problemy z włosami mogę Ci polecić Novoxidyl.
Najlepiej tonik, ja kupowałam ostatnio na allegro.
Sama go wypróbowałam, jest świetny.
Po ostatnim nawrocie byłam prawie łysa a teraz mam tyle włosów jak nigdy przedtem.
Więcej poczytasz jak wpiszesz w googlach nazwę...
Trzymaj się, powodzenia
o problemach z włosami jest duzo w Poradach i doświadczeniach - warto poszukac , im więcej wiemy tym szybciej udaje nam się oswoić chorobę . Izabela zamiesc swoje doswiadczenia np tu http://www.toczen.pl/forum/viewtopic.php?t=3326&highlight=problemy+w%B3osami |
|
Powrót do góry |
|
 |
monisia 79 Kadet

|
Wysłany: Sro Lut 19, 2014 2:16 pm Temat postu: |
|
|
dzieki izabela za odpowiedz postaram kupic sobie ten tonik do wlosöw....mam pytanie odnosnie rumienia na twarzy policzki i nos sä jakies kremy lub masci skuteczne ?
Polecam korzystanie z wyszukiwarki, ulatwia to odnalezienie interesujacych Cie zagadnien. Tutaj masz caly temat poswiecony kremom. http://www.toczen.pl/forum/viewtopic.php?t=1703&start=0 Dziekuje/ewela. |
|
Powrót do góry |
|
 |
monisia 79 Kadet

|
Wysłany: Pią Mar 07, 2014 5:57 am Temat postu: |
|
|
witam ,bylam u mojego reumatloga i niestety nic nowego on na to ze moje wyniki sä ok i ze ena jest negatywna dns tez negatywny wiec nic nie wskazuje na tocznia albo innä chorobe czyli dalej jestem zdiagnozowana ze mam chorobe tkanki läcznej ktörej nie mozna sperzyzowac...pokazalam mu fotke tego rumienia na twarzy powiedziaj ze dziwne bo przy braniu Quensylu nie powinnien zaden rumien sie pojawic i dal mi namiar na jakiegos dermatologa....juz nie mam sil  |
|
Powrót do góry |
|
 |
monisia 79 Kadet

|
Wysłany: Pią Mar 07, 2014 6:47 pm Temat postu: |
|
|
zastanawiam sie nad tym by pojechac do polski i we wroclawiu umöwic sie na prywatnä wizyte u reumatologa i pokazac mu moje wyniki ?co o tym myslicie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
monisia 79 Kadet

|
Wysłany: Czw Mar 13, 2014 7:52 pm Temat postu: |
|
|
witam,bylam dzis u dermatologa poleconego przez mojego reumatologa i w koncu chyba natrafilam na lekarza ktöry sie zna na rzeczy ...pokazalam mu moje wyniki i zdjecie motyla na twarzy ktöry mialam pare tygodni temu ....spytal sie jakie dolegliwosci mialm do tej pory potem oglädäl moje paznokcie pod dziwnym jak sie nie myle elektronicznym mikroskopem i zauwazyl zmiany sköry przy paznokciach wystepujäce przy slerodemi ale co ciekawe nie byly na kazdym palcu ...powiedzial ze wszytko wskazuje na mieszynä chorobe tkanki läcznej pobral mi krew by zbadac witamine D i cos jeszcze tyle juz zapomnialam....wyniki przyjdä pocztä...a jak wyskoczy mi znöw motyl to mam odrazu przajsc to pobiorä wycinek sköry....i dowiedzlam sie przy okazji cos nowego ze gluten ma duzy wplyw na choroby autoimunologiczne i ze powinnam przejsc na diete czyli zero pieczywa,makaronöw i nie tylko ..lista jest dluga ale sprubuje...az mi sie sampoczucie poprawilo ze w koncu pomalu rozwiäzuje zagadke moich dolegliwosci....  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Mar 13, 2014 8:04 pm Temat postu: |
|
|
przejrzyj ten dział , jest tam wiele cennych informacji http://www.toczen.pl/forum/viewforum.php?f=9
pozdrawiam _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
monisia 79 Kadet

|
Wysłany: Czw Mar 13, 2014 8:45 pm Temat postu: |
|
|
Dzieki dziewczyny za pomocne linki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
monisia 79 Kadet

|
Wysłany: Sob Kwi 02, 2016 8:00 pm Temat postu: |
|
|
Witam Dlugo Manie tu nie bylo...mam pytanko do was czy C3 ponizej normy moze o czyms swiadczyc norma jest 0,9 -1,8 u mnie wynosi 0,811 C4 jest w normie...moj reumatolog mowi ze to nic zlego...mam ciàgle bóle w nogach mowilam o tym mu a on ze to nie ma nic z wynikiem...najchetniej bym zmienila lekarza Ale w moim miescie nie ma innego... |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Nie Kwi 03, 2016 11:19 am Temat postu: |
|
|
Hej.
Monisiu, jesli lekarz nie widzi problemu, to nie ma czym sie martwic-to on jest specjalista i powinnas mu zaufac.
Odchylenie jest minimalne. Nie martw sie i ciesz sie wiosna!
Pozdrawiam.  _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
BenOn Master butterfly

|
Wysłany: Nie Kwi 03, 2016 5:07 pm Temat postu: |
|
|
czesc . Faktycznie odchylenie niewielkie, jak to mowia moi lekarze - na granicy normy . Nie martw sie na zapas, trzymaj raczke na pulsie, gdyby cos sie dzialo, a tym czasem ciesz sie zyciem. Zapraszamy do udzialu we wszystkich dzialach ! pozdrawiamy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
monisia 79 Kadet

|
Wysłany: Pon Kwi 04, 2016 2:34 pm Temat postu: |
|
|
Huhu Dzieki za odpowiedzi ...odchylenie jest minimalene wiem o tym boje sie ze jakies chorubstwo sie budzi ....od paru lat chodze do tego reumatologa moja diagnosa to koleganoza ale jaka nie moze ustalic...Dermatolog przypuszcza mieszanà ....bralam 5 lat Qensyl od 10 miesiecy nie biore bo kazal reumatolog odstawic...Ten Sam reumatolog przed paroma miesiacami nie zauwyzyl w moich wynikach Krwi ze mam anemie i to powaznà zauwazylam sama gdy analizowalam w domu....moja internistka naszczescie przepisala mi zelazo i wyszlam na prostà...Uwielbam Sport a w szczegolnsci bieganie niestety mam ciàgle jakies kontuzje ale robie to dalej..mam 3 Marathony ostatni wie frankfurcie na 67 miejscu z kobiet 2:59 h moj reumatolog twierdzi ze nie powinnam sie przemczac a ja to Uwielbam..Teraz znow mam bole w nogach (6 tydzien ) i nie biegam otropedea nie widzi zadndej kontuzji a mnie boli Jak bym miala zakwasy :-(moj problemy ze zdrowiem do tej pory to blachostka z tym Co czytam na forum Ale mimo to martwi mnie ze moj reumatolog podchodzi do tego prawie lekcewazaco ...ach musze sie troche uspokoic i cieszyc sie wiosnà... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|