Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
abisynka Master butterfly

|
Wysłany: Sob Paź 18, 2014 6:21 pm Temat postu: |
|
|
Ana myślę że najlepiej jakbyś mogła ew o to zapytać swojego lekarza, ew zleciłby przy okazji kontrolę tej morfologii za jakis czas - jaki sam uważa. Byłąbyś wtedy spokojniejsza jesli cie to trapii, głowka do góry, mam nadzieję ze leki poprawią samopoczucie i że ta morfologia sie unormuje  _________________ "wiedzieć to znać swoje przeznaczenie" |
|
Powrót do góry |
|
 |
meguchna Master butterfly

|
Wysłany: Sob Paź 18, 2014 6:29 pm Temat postu: |
|
|
Ana - kobietko wyluzuj ja oprócz reuma chodzę do hematologa bo wyniki mam poniżej norm od kilku lat i to wiele poniżej.
Spokojnie poczekaj do wizyty u reuma i włącz luzik  _________________ Każdy z nas ma dwie rzeczy do wyboru:
jesteśmy albo pełni miłości...albo pełni lęku.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ana10 Master butterfly

|
Wysłany: Sob Paź 18, 2014 6:51 pm Temat postu: |
|
|
kobietki ja już poluzowałam i się przejmuję bo wiem ,że to nie są tragiczne wyniki ...tylko mi chodziło już to pisałam o to czy ten lek mógł po prostu już tak szybko wpłynąć na morfologię czy nie  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Paź 18, 2014 7:02 pm Temat postu: |
|
|
O to zapytasz lekarza.Ale pisałaś,że wcześniej miałaś już słabsze wyniki to nie musi być związane z lekiem,który zażywasz. _________________ Każdy z nas ma dwie rzeczy do wyboru:
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
abisynka Master butterfly

|
Wysłany: Sob Paź 18, 2014 7:04 pm Temat postu: |
|
|
nie wiem Ana, ja się nie znam, więc nie będę zgadywać. _________________ "wiedzieć to znać swoje przeznaczenie" |
|
Powrót do góry |
|
 |
ana10 Master butterfly

|
Wysłany: Sob Paź 25, 2014 7:33 pm Temat postu: |
|
|
witam...
dzisiaj a raczej od wczoraj zle się czuję....koszmar z oczętami moimi jejciu dawno nie miałam takiej siary w oczach (pieczenie ,szczypanie i jak na światło popatrzę to chcą łzawić ale ledwo co)
do tego ręka prawa cała boli jakaś taka z cierpnięta i stan podgorączkowy 37,8 a raczej to nie przeziębienie ,bo ani gardło ani kataru czy kaszlu  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Paź 26, 2014 6:44 am Temat postu: |
|
|
Co do oczu to być może jakieś zapalenie spojówek Ci się przytrafiło i jak nie minie to proponuję wizytę u okulisty. _________________ Każdy z nas ma dwie rzeczy do wyboru:
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ana10 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Paź 26, 2014 7:37 am Temat postu: |
|
|
też tak myślałam ,że spojówki ....poczekam jeszcze ze 2dni ,tylko na szybciora to wizyty nie będzie -pewnie gdzieś za miesiąc hmm a tyle to nie wytrzymam
dziś także padam ,wszystko mnie boli  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Paź 26, 2014 7:44 am Temat postu: |
|
|
Ana podzwoń z rana po przychodniach nie wiem jak w Świdniku ale w Lublinie np. przy ul.Topolowej do okulisty można się dostać danego dnia z tym,że rano musisz zadzwonić albo podjechać do przychodni.Przyjmuje ze 3 okulistów jak nie więcej poza tym jest to przychodnia specjalistyczna i jak chcesz innego lekarza np.ortopedę to się zainteresuj bo nic nie da jak będziesz tylko mówiła trzeba działać bo lekarz do Ciebie nie przyjdzie. _________________ Każdy z nas ma dwie rzeczy do wyboru:
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ana10 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Paź 26, 2014 8:14 am Temat postu: |
|
|
ok dzięki |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Paź 26, 2014 11:47 am Temat postu: |
|
|
Ana a jak Ci bardzo oczęta dokuczają to jedź dzisiaj na dyżur na izbę przyjęć do Kliniki na ul.Chmielną. _________________ Każdy z nas ma dwie rzeczy do wyboru:
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ana10 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Paź 26, 2014 12:40 pm Temat postu: |
|
|
ok na pewno nie będę się męczyła ...jak dadzą mi w kość to podjadę |
|
Powrót do góry |
|
 |
ana10 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Paź 30, 2014 8:48 am Temat postu: |
|
|
hej oczęta moje raz przechodzą raz dalej mnie męczą skoro czasem dadzą mi odpocząć to na razie okulisty nie odwiedzam...
męczy mnie ciągle nawracająca lekka gorączka i ból jakby ślinianek ,ucha ,zawroty głowy
Byłam przedwczoraj u nowej neurolog ,powiedziałą ,że dość sporo mam tych objawów a ze młoda to trzeba działać chciałą mnie do szpitala ze względu na szybsze MRI ,ale po rozmowie dała w końcu skr.po prostu na MRI CITO jezdziłam po kilku szpitalach i rodzynka znalazłam -mam na 19.11
lekarka ta też podtrzymuje niedowład prawostronny ,neuralgię n.5 ,porażenie n.7 i dodatnią próbę Romberga mam ( nie jednoznacznie powiedziała ,ze może to SM) ale to wszystko okarze sie w praniu..... |
|
Powrót do góry |
|
 |
joe alex Master butterfly

|
Wysłany: Czw Paź 30, 2014 8:58 am Temat postu: |
|
|
Ana, do tego prania niech dodają nawet wybielacza, byleby wszystko było ok... _________________ Jeśli kochasz, czas zawsze odnajdziesz nie mając ani jednej chwili. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ana10 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Paź 30, 2014 9:06 am Temat postu: |
|
|
hehe wybielacza a jak mi mózg wybieli za bardzo i nic już z niego nie zostanie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|