| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Autor | 
		Wiadomość | 

ZABA Junior

| 

Wysłany: Wto Lip 28, 2015 3:37 pm    Temat postu: mam do sprzedania plaquenil | 
				     | 

| 

W zeszłym roku po wizycie na oddziale reumatologicznym stwierdzono u mnie niezróżnicowana chorobę tkanki łącznej, ponieważ miałam przeciwciała ANA 3 1:1000. Żadnych innych objawów. Zalecono mi branie leku Plaquenil. Dzisiaj byłam na wizycie kontrolnej i droktor odstawiła mi ten lek. Na inne swoje dolegliwości immunologiczne biorę steryd Pabi-dexamethasan więc nie ma potrzeby dalszego brania Plaquenilu.

xxxxxxxxxxx tresc usunieta przez moda/ewela. xxxxxxxxxxxxx 

Dorota | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

ewela.t Master butterfly

| 

Wysłany: Wto Lip 28, 2015 3:45 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Jest to Twoj pierwszy post wiec tylko Cie poproszę o zapoznanie sie z regulaminem forum (Zakaz handlu lekami. ) oraz zmiane tresci postu. Jezeli masz zbedne leki mozesz umiescic ogloszenie w odpowiednim watku: "Oddam/potrzebuje".

No i ja chyba jednak sie przywitam...

"Czesc". _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

katarzynadudek7 Master butterfly

| 

Wysłany: Wto Lip 28, 2015 6:31 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Ja też się przywitam i pomijając fakt, że tu nie sprzedajemy leków to ciężko Ci będzie gdziekolwiek sprzedać za taką cenę coś, co w Polsce kosztuje max 23 zł za 30 tabletek   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

ZABA Junior

| 

Wysłany: Sro Lip 29, 2015 5:39 am    Temat postu: nie oddam leku:-) | 
				     | 

| 

Chyba mamy inne rozumienie słowa "Handel"    Oczywistym jest fakt że nie oddam za darmo czegoś za co sama płaciłam 28 eur w Niemczech-mam dowód zakupu. Ale jeżeli nikt nie chce bo uważa że jestem handlarką to nie:-)  Wiem że mi było ciężko zdobyć ten lek. Musiałam prosić brata znajomej żeby mi przywiózł z zagranicy. Więc nie wiem jak jest możliwe to że w Polsce kosztuje on tylko 23 zł. Chyba ktoś pomylił z Arechinem:-))))

Dorota | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Liluu Master butterfly

| 

Wysłany: Sro Lip 29, 2015 7:16 am    Temat postu:  | 
				     | 

| 

No i tu się mylisz Zaba    ja sprowadzałam ten lek z Francji, opakowanie 30 tabletek kosztuje 5,75EUR czyli w przeliczeniu ok 23zł, teraz sprowadzam go z Czech wysyłając polska receptę do ich apteki  i nawet z kosztami przesyłki wychodzi mi około 23-25 zł za 30 tabletek, więc nic się tu nikomu nie pomyliło   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

ewela.t Master butterfly

| 

Wysłany: Sro Lip 29, 2015 9:15 am    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Sprzedaz lekow "na recepte", poza miejscami do tego wyznaczonymi, jest wbrew prawu.

Forum istnieje dzieki zyczliwosci innych i nie bedziemy ryzykowac, ze ktoś bedzie mial przez nas problemy a forum, miejsce naszych spotkan, ostoja, zbior wiedzy, przestanie istnieć. 

Jakby Ci zalezalo aby leki "sie nie zmarnowaly", to oddalabys komus kto ich potrzebuje ale, oczywiscie, mozesz sobie z nich zrobic wisiorek.

Nie zmienilas tresci postu wiec ja to zrobię.

Ps. Lek ten jest juz dostepny w Polsce choc sa pewne utrudnienia ostatnio... _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

meguchna Master butterfly

| 

Wysłany: Sro Lip 29, 2015 9:30 am    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Arechin jest w granicach 6 zł,natomiast na forum  jest informacja o tym w jakiej cenie i od kiedy  Plaquenil jest dostępny w Polsce. 

To forum w końcu istnieje dla nas by ułatwić nam życie z chorobą we wszystkich sferach   _________________ Każdy z nas ma dwie rzeczy do wyboru:

jesteśmy albo pełni miłości...albo  pełni lęku.

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

ZABA Junior

| 

Wysłany: Sro Lip 29, 2015 10:01 am    Temat postu: hi:-) | 
				     | 

| 

Lek już odsprzedałam- jak widać są normalni ludzie którzy wiedzą że pieniądze nie chodzą po ulicach i odsprzedaż artykułów medycznych, których już nie musisz używać jest normalnym zjawiskiem a nie handlem lekami:-))  A jeżeli chodzi o wisiorki to na prawdę mam dużo lepsze materiały niż tabletki, ale może każdy patrzy po sobie:-))))) 

Rób co chcesz z moim postem. Ja cel osiągnęłam:-) | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

meguchna Master butterfly

| 

Wysłany: Sro Lip 29, 2015 10:33 am    Temat postu:  | 
				     | 

| 

To nie jest artykuł medyczny tylko farmaceutyczny,który nawet w aptece nie podlega zwrotowi a także wymianie.

Nie masz się czym chwalić bo normalne i ludzkie zachowanie to nie sprzedaż leku w momencie kiedy jest dla Ciebie zbędny ale widać,

że mamy inne spojrzenie na obraz człowieka,który ma jakąś wartość w sobie. _________________ Każdy z nas ma dwie rzeczy do wyboru:

jesteśmy albo pełni miłości...albo  pełni lęku.

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

ewela.t Master butterfly

| 

Wysłany: Sro Lip 29, 2015 10:51 am    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Zwykla kultura osobista i dobre wychowanie niektorym zawsze pozostana obce..

Wchodzac do czyjegos domu witamy sie i stosujemy do zasad u niego obowiązujących.

Zalatwilas sprawę,  ktoś przeplacil i tyle.

Drugiej, podobnej sprawy juz tutaj nie zalatwisz.

Pierwsze i ostatnie ostrzezenie. Konto zostanie zablokowane. Zlamanie regulaminu forum.  _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

|