|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sty 25, 2016 10:26 am Temat postu: |
|
|
Aniu, nie wyrazilam sie precyzyjnie.
Chodzilo mi o to, ze skutki leczenia powinno byc widac czy to w wynikach, czy zelzeniu objawow-toz to kilka lat.
Myslalam o tym, ze jesli nic ku "dobremu" nie idzie to moze trzeba zmienic leczenie lub poszukac innej przyczyny.
Mozna sie pogubic w tych Twoich "zerach"  _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jaro34 Junior

|
Wysłany: Sro Lut 24, 2016 1:55 pm Temat postu: |
|
|
Witam ponownie. Troszkę czasu upłyneło i widzę że z podobnymi usterkami nikt się nie odzywa. Jestem po wizycie u kolejnego reumatologa i dalsza pustka.Po oględzinach historii mojej diagnostyki p. doktor stwierdziła że jestem chyba jedyny z takimi problemami, zdziwiona była też brakiem poprawy a nawet wzrostem aktywności p-ciał. Od lutego mam zacząć brać plaq... , boję się bo mam wrodzoną wadę wzroku( astygmatyzm lewego oka) bardzo słabo widzę na to oko. Brali byście? |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lut 24, 2016 1:58 pm Temat postu: |
|
|
Ja biore kilka juz lat i tez mam astygmatyzm. Pamietaj, ze skutki uboczne moga wystapic ale NIE musza.  _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
renia79 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lut 24, 2016 3:32 pm Temat postu: |
|
|
również mam silny astygmatyzm ale biore arechin i jak na razie wszystko w porządku  _________________ Płakałam, bo nie miałam butów...
dopóki nie zobaczyłam człowieka bez stóp |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|