|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
folka Master butterfly

|
Wysłany: Sro Kwi 13, 2016 6:31 am Temat postu: |
|
|
Cześć Co do potencjalnego choróbska, zgadzam się z dziewczynami - trzeba zainwestować czas i nerwy w znalezienie dobrego reumatologa. Co do włosów, ja słyszałam dobre opinie o kuracji Radical Formony oraz o oleju rycynowym stosowanym na skórę głowy (wetrzeć, owinąć ręcznikiem, potrzymać kilka godzin, dokładnie zmyć - ponoć efekty fantastyczne, ale sama nigdy nie byłam na tyle zdesperowana, żeby te kilka godzin w ręczniku spędzać). Ja stosowałam szampon i odżywkę ze skrzypem polnym, pomagało na kondycję włosów, ale strasznie ciężko się rozczesywało, więc jak nie muszę ratować włosów, to używam innych rzeczy.
Życzę powodzenia w poszukiwaniu lekarzy i walce o włosy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
aklepka Master butterfly

|
Wysłany: Sro Kwi 13, 2016 8:57 am Temat postu: |
|
|
na włosy polecam tabletki Solgara "włosy, skóra, paznokcie" dodatkowo mają wszystko to co potrzebują stawy do wytworzenia kolagenu |
|
Powrót do góry |
|
 |
meguchna Master butterfly

|
Wysłany: Sro Kwi 13, 2016 11:25 am Temat postu: |
|
|
Chyba raczej skóra a nie stawy  _________________ Każdy z nas ma dwie rzeczy do wyboru:
jesteśmy albo pełni miłości...albo pełni lęku.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
aklepka Master butterfly

|
Wysłany: Sro Kwi 13, 2016 12:14 pm Temat postu: |
|
|
meguchna stawy też , jest tam siarka, wit. c, prolizyna i inne składniki. nie chodzi mi o ustąpienie stanu zapalnego stawów, ale ich odżywienie, żeby były mniejsze zwyrodnienia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
meguchna Master butterfly

|
Wysłany: Sro Kwi 13, 2016 2:57 pm Temat postu: |
|
|
Aklepko ale stawy nie wytwarzają kolagenu. _________________ Każdy z nas ma dwie rzeczy do wyboru:
jesteśmy albo pełni miłości...albo pełni lęku.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
aklepka Master butterfly

|
Wysłany: Sro Kwi 13, 2016 9:32 pm Temat postu: |
|
|
może xle sięwyraziłam, miałam na myśli, ze kolagen jest potrzebny naszym stawom do normalnego funkcjonowania, a suplement "włosy, skóra, paznokcie" z solgara, pomocne sa na włosy, skórę i paznokcie ale tez poprzez swój skład na stawy |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|