Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Sob Kwi 30, 2016 9:37 am Temat postu: |
|
|
Danonku...
Na nas mozesz liczyc!
Lof Ju.  _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
folka Master butterfly

|
Wysłany: Sob Kwi 30, 2016 9:57 am Temat postu: |
|
|
Magdziołku, dobrze, że nas poinformowałaś o swoim koncie, szkoda że 1 % już mamy rozliczony, ale zawsze coś się jeszcze znajdzie trzymaj się dzielnie pod tymi kroplówami  |
|
Powrót do góry |
|
 |
magdalena laura Master butterfly

|
Wysłany: Sob Kwi 30, 2016 10:10 am Temat postu: |
|
|
Całuję wasze czoła lub grzywki kto ma
Jestem już odpięta od 7 rano uffff żyły wolne |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Czw Maj 26, 2016 9:37 am Temat postu: |
|
|
Bylam w pobliżu , to pomyślałam, ze wpadne i wrzuce kilka
Lof Ju.  _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Cze 23, 2016 4:01 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie
Jako, że nadal siedzę cicho a wychylam jeno pół dupek czasem zza krzaka to woli napisania..
Żyję o dziwo kochani ciągle ogarniam flaki wątroba powoli, powoli, już wartości
pon. 1000 chodzi o alat przy normie 33 itd. Nieważne ale poniżej jednak ( jeżeli w ogóle można cieszyć się z takich liczb ) jest to sprawka dwóch sterydów i chyba już zawsze będę brała dwa jeden na crohna, i jeden na wątróbsko – każdy flak chce swój a co …
Morfinowych dni mniej czyli rzadziej odgrywam rolę dr Housa łykając co chwilę pastylki na bóle wszelakie.
20 lipca tak to już ;/ miałam przejść kolejną grrr operację kręgosłupa z implantacją i co dalej okazałoby się podczas rozflakowania ale że sierpień miesiącem enterografii jelit i enteroklizy więc w poniedziałek jadę do neurochirurga by przesunął termin operacji - trzymajcie kciuki bo bardzo zależy mi na badaniach jelit załatwione od dawna.
Jeżeli się nie da hm nie wiem co może uczepię się jego goleni i załatwię to rykiem
Niestety po operacji nie będę w stanie w pozycji danej wytrzymać pod MRI
( oczywiście 2 gastroenterologów nadal wacha się czy mogę iść na stół więc stresu kupa dosłownie kupa wielka )
Problemy amnezji .. to już opisałam w innym dziale czy to mtx ? nie wiem ale dawka 30 mg jest już chyba spora – chciałabym wrócić do azathiopriny ale na razie to moje życzenia bo niestety lek jest nie wzruszony by zadziałać na mój organizm jak kiedyś więc mtx moją nową miłością życiową.
Doszła seria nowych leków pchają co się da nie będę pisać o nich ale moja stara lista gdzieś umieszczona na forum sporo się wydłużyła – swoją drogą nie wiedziałam, że można pchać wszystko i zerkać co podziała więc to już chyba desperacja lekarska – jak powiedziała moja dr to już kretynizm co robimy ale
Kochani podglądam na ile się da nawet podczas zapychania kanalizacji
Choć czasem piszę zaglądam zakopana w srak rolki podczas srak festu
Jestem czasem we łzach czasem waląc głową w cegły ale jestem
tylko podczas błagania do fiolki morfiny by podziałała ( najgorsze momenty ) mnie nie ma ( jak to tak )
może macie na sprzedaż nową wątrobę albo flaki zołądek jelita przyjmę wszystko oddam nery bo zdrowe ( choć to )
mój apel na fundacji ponoć ma jakieś błędy wstyd ale jak to ja szybko i wstyd ;/ to tak tytułem wytłumaczenia ale cichooo |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Cze 23, 2016 4:38 pm Temat postu: |
|
|
Madzia no nie mam nic na zbyciu, jelit nie oddam bo są w opłakanym stanie, wątroba uszkodzona to tez specjalnej ulgi nie przyniesie .
kciuki masz na 100% za lepsze wyniki
ps.
mnie lepiej niż morfina działały plastry Durogesic. _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
paulina_87 Gość
|
Wysłany: Czw Cze 23, 2016 5:07 pm Temat postu: |
|
|
Laurko, brak mi słów ... serce ściska kiedy człowiek dowiaduje się o cierpieniu... życzę Ci ulgi w bólu. Oddechu. Odpoczynku. Niestety to wszystko, co mogę dla Ciebie zrobić.
Jesteś bardzo silna i dzięki tej sile jesteś krok naprzód przed chorobą. Nie daj się!!!
Trzymam mocno kciuki za Ciebie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
BenOn Master butterfly

|
Wysłany: Czw Cze 23, 2016 6:38 pm Temat postu: |
|
|
Madzia gdyby to bylo realne oddalbym czesc swoich jelit. Smutne ze w tych czasach nie ma jeszcze lekow na wiele tak ciezkich chorob. Morfina nie dziala, a maryske medyczna probowalas? Desperacja twoich lekarzy mnie nie dziwi, kombinuja jak sie da by ujarzmic twoje problemy. Kciuki za przelozenie terminu, mysle ze sie uda, nie przekladasz dla kaprysu, to powazna sprawa i jesli lekarze widza twoj stan, zrozumieja. Podziwiamy twoja wytrwalosc, Pozdrawiamy z zona, |
|
Powrót do góry |
|
 |
ania_75 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Cze 24, 2016 6:56 am Temat postu: |
|
|
moje jelita takie sobie, więc niezbyt by się przydały, ale przytulam mocno i kciuki trzymam, żeby się zgrało wszystko, i najlepiej bez ryków i obłapiania łydek  _________________ Przyjaciel to ktoś kto mnie dobrze zna, a mimo to mnie lubi |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Cze 24, 2016 10:27 am Temat postu: |
|
|
Dzieki kochani
No dobra flaków poszukam na ulicach albo mięsnym  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Małgosia1 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Cze 24, 2016 10:38 pm Temat postu: |
|
|
Laurko kochana nom moich flaków nie oddam , bo się nie nadają. Całuję Cię i szanuję bardzo za barwne opisy nie tylko za to. Lubię Cię czytać, sama nie mam wyobraźni w tym kierunku i pisać to dla mnie czarna magia, mogę rozwiązywać zadania skomplikowane Trzymaj się kochanie. Tulam Cię  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Sob Cze 25, 2016 8:44 am Temat postu: |
|
|
Danonku, zmierzylam moje flaczki-moge Ci ze dwa metry oddac.
Watrobe mam jedna ale jesli zadowoli Cie choc plat, to prosze. Nerki sa dwie, wiec ja nie widze zadnego problemu!
Lof Ju, moj dzielny SuperDanonku! ♡ _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
renia79 Master butterfly

|
Wysłany: Sob Cze 25, 2016 10:12 am Temat postu: |
|
|
flaki poki co mam podobno zdrowe, jeśli by się dało oddac, podzielę się z Tobą.
trzymam kciuki nadal za ciebie, i oby wszytsko się udało, a dni bez morfiny było jak najmniej
Tulasy wielkie dla Ciebie i moce jakie mi zostały, zebys miała sile walczyc dalej  _________________ Płakałam, bo nie miałam butów...
dopóki nie zobaczyłam człowieka bez stóp |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Cze 27, 2016 7:10 am Temat postu: |
|
|
Dzięki za wszelakie flakowe propozycje
Ewela 2 metry no to juz coś najlepiej cienkie i grube
Dzieki za wsparcie i myśli cieple jak dni ostatnie
Dziś dzień pt błaganie neurochirurga o odłożenie na 1 mc wkładanie metalowych części w szyje swoja drogą bede się mogla namagnesować i przyciągać sztućce i biżuterię w sklepie ooo w końcu dorwę fajny zegarek
Dzieki naprawdę |
|
Powrót do góry |
|
 |
iwus Master butterfly

|
Wysłany: Pon Cze 27, 2016 12:16 pm Temat postu: |
|
|
Laurko kochana - wątrobą się podzielę, flaków nie oddam, bo do bani. A poza tym moc najlepszych myśli i przytulasów posyłam. No i uklony w stronę twoich medyków. Jak tam, termin przesunięty? Wszystkiego, co najlepsze, dzielna dziewczyno  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|