Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Możesz je wyłączyć w ustawieniach przeglądarki. Dalsze korzystanie z witryny bez zmiany ustawień oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies.

rozumiem i zgadzam się
Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna WWW.TOCZEN.PL
"systemic lupus erythematosus"

Lupus ChatLupus chat  FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

powitanie - Aga5/bozenao
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Pierwsze Kroki na Forum
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aga5
Junior
Junior

PostWysłany: Pią Wrz 29, 2006 7:32 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dzieki za podtrzymanie mnie na duchu ale i tak sie boje na sama mysl o komisij.juz zaczynam przygotowania.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Anula27
Kadet
Kadet

PostWysłany: Pią Wrz 29, 2006 9:36 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiem ze Ci sie uda.U mnie w rodzinie jak ciocia jechala na komisje to zabrala osobe towarzyszaca.Z tego co slyszalam robi tak wiele osob zeby pokazac ze zle sie czuja ,ze ciezko im sie chodzi bo bola stawy, maja zawroty glowy,zdarza sie im zaslabnac.Moze moglabys pojechac ze starsza corka.To zawsze plus ze jetes z kims.Powodzenia bede trzymac kciuki! Very Happy
bozenao
Senior
Senior

PostWysłany: Pon Paź 30, 2006 10:36 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam udalo mi sie zalogowac wkoncu ale zarejestrowalam sie jeszcze raz bo tak pokrecilam pogmatwalam ze sama niemoglam sie polapac o co chodzi tak wiec aga5 to jestem teraz bozenao mialam tez zepsuty komputer prawie miesiac mi naprawiali bo byl na gwarancij i tak dlugo trwalo
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Agnieszka14
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Sro Lis 01, 2006 6:34 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bożenao - Aga5 co u Ciebie, jak na komisji? Pozdrawiam cieplutko i fajnie, że jesteś tu z nami.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
bozenao
Senior
Senior

PostWysłany: Sro Lis 01, 2006 7:15 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mialam komisje i nadaje sie do kazdej pracy niewygladam na chora tylko czemu bola mnie stawy i puchna jak banie opinie wydal inny lekarz ktory na oczy mnie nie widzial badanie na komisij polegalo na zwarzeniu mnie i zmierzeniu zmierzyl tez cisnienie na koniec przespacerowalam sie po gabinecie i koniec badania za to nerwy mi popsul pisal na maszynie raczej walil nic niebylo slychac co mowie nimoglam sie skupic ale bede sie odwoliwac
Powrót do góry
Agnieszka14
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Sro Lis 01, 2006 7:29 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bożena nie poddawaj się i odwołuj, byle nie zaprzestać walki o siebie! Buziaki Buziak
Powrót do góry
bozenao
Senior
Senior

PostWysłany: Czw Lis 02, 2006 12:00 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bede sie odwoliwac ale niemam nadziei ze dostane rete jak zauwazylam to lekarze oceniaja jak ja wygladam ja wygladam na okaz zdrowia
Powrót do góry
Itunia
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Pią Lis 10, 2006 7:35 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aga ma rację, odwołuj się. Walcz!
Powrót do góry
monika.kala
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Pią Lis 10, 2006 8:03 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czesc Bozena

Witam cie w naszej gromadce wkrotce poznasz wszystkie tajniki naszego forum

Powodzenia
Monika kala
Powrót do góry
bozenao
Senior
Senior

PostWysłany: Pon Lis 20, 2006 10:08 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam po przerwie mialam druga komisje i jestem calkem uzdrowiona na komisij zmierzono mi cisnienie i spytano czy boli mnie brzuch i to wszystko chyba nawet niezagladali do dokumentow bo po 10 minutach mialam ozeczenie.zdrowa. znajoma dobrze mowila niedalas nic i niemasz.a tu pracuj jak ledwie nogi wluczysz po domu na nic niestarcza pieniedzy.moze czas wyprowadzic sie do lepszego swiata dzieci chociarz bymily rete po mnie.
Powrót do góry
nenya
SuperMOD
SuperMOD

PostWysłany: Pon Lis 20, 2006 10:21 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bożena, nawet tak nie mów!
frustracja i złośc są oczywiste i całkowicie uzasadnione, taki jest ten system Mad
mam nadzieję, że odreagujesz, ochłoniesz i pozbierasz siły.
trzymaj się i nie poddawaj!
Powrót do góry
Robert
Moderator
Moderator

PostWysłany: Pon Lis 20, 2006 10:29 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hmm, a gdzie znajdziesz ten "lepszy świat"? Confused Tak bywa z tymi komisjami. Albo pass ze strony odrzuconego po raz kolejny klienta, albo walka. I nie zawsze jest to walka z wiatrakami. Dobrze udokumentowane schorzenia i kompletne dokumenty pozwalają wygrać sprawę. Nie ma sensu się dołować. Możliwości odwoławcze są. Nikłe pocieszenie, ale w sądach pracy i ubezpieczeń społecznych większość spraw orzekana jest na korzyść zainteresowanego. Jeśli chcesz jakieś wskazówki co do procedury odwoławczej, pytaj. Coś podpowiemy Wink
Powrót do góry
kicia
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Pon Lis 20, 2006 11:06 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bozenao napisał:
witam po przerwie mialam druga komisje i jestem calkem uzdrowiona na komisij zmierzono mi cisnienie i spytano czy boli mnie brzuch i to wszystko chyba nawet niezagladali do dokumentow bo po 10 minutach mialam ozeczenie.zdrowa. znajoma dobrze mowila niedalas nic i niemasz.a tu pracuj jak ledwie nogi wluczysz po domu na nic niestarcza pieniedzy.moze czas wyprowadzic sie do lepszego swiata dzieci chociarz bymily rete po mnie.

Nie poddawaj się i nie odpuszczaj...taka walka z bezduszną biurokracją wymaga ogromnie dużo silnej woli i "skóry słonia" ale masz dzieci więc warto...w czasie walki o swoje, w sądach i na komisjach, niestety nie ma pieniążków i z tego co wiem prawo nie działa wstecz, czyli zmiana decyzji nie powoduje wypłaty renty za minione m-ce ale może na ten czas (na podstawie dokumentacji medycznej) pomoc społeczna mogła by Ci jakoś pomóc. Wiem, że źle się czujesz i bieganie po urzędach to ostatnia rzecz o jakiej marzysz Wink ale może w necie poszperasz i dowiesz się jakie są możliwości w Twoim mieście...nie znam się na tym specjalnie ale z tego co słyszałam w każdy większym mieście są darmowe porady prawnicze oraz inf. o pomocy dla osób w szczególnie złej sytuacji zdrowotno-socjalnej...nie załamuj się...będzie ok. tylko troszkę optymizmu i więcej woli walki Laughing trzymaj się i gorące pozdro Kicia
kinga
Moderator
Moderator

PostWysłany: Wto Lis 21, 2006 8:21 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bożenka, nie poddawaj się Exclamation komisje są okropne wiem...ale poza nimi jest kika fajnych rzeczy na tym świecie Very Happy pokrzycz trochę, daj upust złości...może troszkę pomoże Smile
trzymaj się cieplutko Buziak

Powrót do góry
bozenao
Senior
Senior

PostWysłany: Wto Lis 21, 2006 9:32 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dziekuje dostalam prace na pol etatu moze nieduze pieniadze ale zawsze cos tylko firma podobno nieplaci pracownikom i niewiem czy przyjac ta prace to jest firma sprzatajaca impel
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Pierwsze Kroki na Forum Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Strona 5 z 9

Skocz do: