Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Możesz je wyłączyć w ustawieniach przeglądarki. Dalsze korzystanie z witryny bez zmiany ustawień oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies.

rozumiem i zgadzam się
Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna WWW.TOCZEN.PL
"systemic lupus erythematosus"

Lupus ChatLupus chat  FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

leki a samopoczucie
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Porady i Doświadczenia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ani
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Czw Mar 15, 2007 9:52 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hmmm, lekarz już wie, dzisiaj mu o tym powiedziałam, powiedział, że taka może być początkowa reakcja organizmu na nowy lek. A dzisiaj już temp. jest ok, więc pewnie miał rację.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
gosiek83
Junior
Junior

PostWysłany: Pią Mar 16, 2007 11:52 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

siemie lniane z rana powiadacie miłe koleżanki, hmmm??? jestem strasznie roztrzepana z rana i nie bardzo mam kiedy je wypic, ale wspomniałyście coś o jakims do jedzenia na sucho?? jakies wisniowe?, czy w aptece moge je kupić?? bo jesli chodzi i helicid to jest dobry i nie chcialabym go zmieniac:)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG WP Kontakt
Monika B
Moderator
Moderator

PostWysłany: Pią Mar 16, 2007 12:04 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie musisz go zmieniac dołóz po prostu siemię lniane do tego, a teraz w aptekach jest mielone ktore nie wymaga zadnych przygotowań, wsypujesz do szklanki łyżeczke , może byc troche wiecej, do tego ciepła lub letnia woda, zmieszasz ze dwa razy i mozesz pic, jest niezłe nie to co kiedys te do gotwania, ja daję tak pól szlanki wody a potem kilka łyków i ok , Wink Very Happy
nenya
SuperMOD
SuperMOD

PostWysłany: Pią Mar 16, 2007 12:37 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jak masz czas rano wypić herbate to na siemię też znajdziesz minute Laughing
siemie jest teraz gotowcem! zmielone, odtłuszczone i błyskawiczne w przygotowaniu - mniej więcej tak pracochłonne jak zaparzenie herbaty lub zrobienie kawy Wink
Powrót do góry
Ani
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Pią Mar 16, 2007 2:46 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co do siemienia lnianego to uwielbiam je w każdej postaci, a najbardziej prażone całe ziarenka, którymi posypuję sobie np. kaszę gryczaną albo jęczmienną, pycha Exclamation Można też kupić mielone prażone siemię lniane w sklepach ze zdrową żywnością, takie to na sucho potrafię łyżeczką wciągać Smile
Powrót do góry
martek
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Sob Mar 17, 2007 12:50 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wreszcie trafiłam Very Happy zwykłe siemie lniane (do gotowania) było niedobre, mielone też nie. Ostatnio kupiłam w sklepie ze zdrową żywnoscia mielone-smakowe (wisniowe i cytrynowe), niestety też nie smakowało mojemu dziecku. Teraz kupiłam siemie prażone (do pochrupania) i wreszcie trafiłam Wink , Martunia zajada się nim. Pani w sklepie podpowiedziała, że najlepiej albo 1 godz. przed tabletkami albo 1godz. po tabletkach.
Zobaczymy , bo jak nie to w połowie kwietnia będzie nie tylko biopsja nerki ale też endoskopia Evil or Very Mad
Pozdrawiam
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Porady i Doświadczenia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: