| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Autor | 
		Wiadomość | 

kinga Moderator

| 

Wysłany: Sro Wrz 05, 2007 7:57 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

to jest straszne    i że ludzie w to wierzą

rozumiem: leczyć cudownymi specyfikami równocześnie z chemioterapią

ale, żeby żądać przerwania leczenia....   

jak można tak oszukiwać ludzi      _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy. 

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Wiktoria Kadet

| 

Wysłany: Sro Wrz 05, 2007 11:06 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Monika B napisał: | 

czy ktos wczoraj oglądał w ekspresie reporterow pana ktory leczyl hubą, przy okazji zabranial pacjenton iśc na operacje czy do lekrza,bo to ich zabije a chemiterapia sprawi ze on juz nie pomoze  a włsnie  huba ich uzdrowi, dostałam furii widzac to , pozniej ludzie sie wypowiadla ilu z ich bliskich zmarło podczas tego lecznia, 

oglądał ten reportaz prof. ktory za zgrzytal zębami, a ten pan leczący gadał takie głupoty ze    i ludzie mu wierzyli i wierzą dalej, był to Uzdrowiciel z Piwnicznej  ręce opadaja    | 

Ja ogladalam ten program. Pan jak dla mnie wykazywal tendencje psychopaty a reszta to juz no comment...   _________________ Wiktoria | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Monika B Moderator

| 

Wysłany: Wto Paź 09, 2007 9:09 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

no i prosze dzisaj w programu dowidziałam się ze najgorsza jest chemia, interwencja chrurgiczna a raka wyleczy jakiś składnik krzemowy ktory ktos sprzedawał po 100 zl 

do tego lewatywa z kawy ( tylko nie wiem jakiej , zbozowej , prawdziwej ?    )

najgorsze jest to ze znowu byli tacy ktorzy mu uwierzyli i niestety już wiecej nikomu nie uwirzą , to była ich ostatnia kuracja _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w   życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

basiula Master butterfly

| 

Wysłany: Wto Paź 09, 2007 9:14 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

też to ogladalam...kurcze mamy XXI wiek...

czy można byc aż tak zdesperowanym żeby na takie cos pójść    _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Monika B Moderator

| 

Wysłany: Wto Paź 09, 2007 9:19 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

to jeszcze było jako tako wiarygodne ale ostanio jak widziałam jakis taki pokrowiec do dobrej aury       

ale sprawa zajął się prokurator a wiec moze zaczną w koncu troche sie bac, bo to ze ludzie zmądrzeja raczej nie uwierzę _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w   życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

nenya SuperMOD

| 

Wysłany: Wto Paź 09, 2007 9:44 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

"krzemowy"? chodziło o Anry znowu? nie widziałam tego programu, ale o tym "cudzie" było juz głośno    

co jeszcze raz dowodzi, że tego typu praktyki nigdy sie nie skończą, zawsze znajdzie sie desperat i czyhający na niego cwaniak   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Robert Moderator

| 
		 | 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

nenya SuperMOD

| 

Wysłany: Sro Paź 10, 2007 4:37 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

dzięki, właśnie się pojawił ten materiał:

Tutaj

| Cytat: | 

Pierwszy reportaż opowiada o dziwnym wypadku. Według policji, miało miejsce zderzenie czołowe. Dziwne tylko, że samochód ma kompletnie zniszczony tył. W wypadku zginął młody człowiek. Jego ojciec nie zgadza się z opinią policjantów.

W drugim materiale wraca temat szarlatanów żerujących na dramatycznej sytuacji ludzi chorych. Tym razem w procederze uczestniczy również lekarz medycyny. | 

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

nenya SuperMOD

| 

Wysłany: Czw Sty 17, 2008 6:48 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

chyba juz o tym panu pisaliśmy, a może tylko mi się wydaje, bo wszyscy są do siebie podobni i siebie warci   

Leczył raka sfermentowanymi burakami | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Monika B Moderator

| 

Wysłany: Czw Sty 17, 2008 7:32 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

nie tego nie było, a warto tutaj umieszczac tych wszystkich ktorzy proponuja cudowne mikstury za ogromne pieniadze, ku przestrodze i dojeniu kasy z nas chorych 

sfermetowane buraki raczej nie zaszkodza ale na pewno nic nie wyleczą _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w   życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

nenya SuperMOD

| 

Wysłany: Czw Sty 17, 2008 7:40 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

tym bardziej, że trzeba przed tymi burakami odstawić leczenie konkwencjonalne, bo pan doktor tak sobie życzy   

ponad 1 mln złotych polskich gościu zarobił   , więc co się dziwić, że szarlatanów jest taka masa... | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Monika B Moderator

| 

Wysłany: Czw Sty 17, 2008 7:56 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

praktycznie nie ma na nich zadnej siły a prawo ich wcale nie sciga, chyba ze poszkodowani wystąpia z wnioskiem do prokuratury a to raczej jest zadkie zjawisko 

nic sobie nie robią z tego ze z premedytacja szkodzą przyczynając się do smierci innych zrobili sobie niezły sposob na bardzo oplacalny biznes , niech zyje ludzka naiwnośc, - jeszcze rozumiem tych ktorzy szukaja pomocy u takich ludzi ale bez odstawiania lecznia a tak od razu powinna zapalic się ostrzegawcza lampka 

za coś takiego powinna byc kara smierci 

niech sobie wmawaiają energie z kosmosu ale na litosc  niech pozwola się tym chorym leczyc    dalej a to nie zaszkodzi nie pomoze a tak smierc jak mozna zyc z swiadomym skazywaniem ludzi na smierć, _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w   życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Robert Moderator

| 
		 | 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Monika B Moderator

| 

Wysłany: Nie Sty 20, 2008 5:47 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Robert było  kilka postow wyżej       ( dokładnie 4 )   _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w   życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Milusia Super senior

| 

Wysłany: Pon Lut 04, 2008 5:44 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Takich szarlatanow, jak to ja ich nazywam - czarodziejow - złodziejów jest na pęczki. Najgorsze jest to że uderzają w ludzi zchorwanych i takich których los nie oszczędza!    

Kiedy znajdzie się "dobry" szarlatan, który zajmie się tymi co u steru pasibrzuchami. Taki by się przydał .. no i byłoby  z kogo doić    

O tym panu od burakow byl chyba nawet program w TV ... | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

|