Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Dzięki sterydom: |
Przytyłam(-em) znacznie, może nawet ponad 10 kg |
|
44% |
[ 56 ] |
Przytyłam(-em) nie zbyt dużo, mniej niż 5 kg |
|
25% |
[ 33 ] |
Ciągle trzymam taką samą wagę |
|
16% |
[ 21 ] |
Schudłam(-em)! Odrobinę, ale zawsze. |
|
7% |
[ 9 ] |
Schudłam(-em) sporo i mam problem z niedowagą |
|
6% |
[ 8 ] |
|
Wszystkich Głosów : 127 |
|
Autor |
Wiadomość |
monia n Master butterfly

|
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 5:52 pm Temat postu: |
|
|
wyprubuje
zobaczeco bedzie _________________ monia |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia0312 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 9:23 pm Temat postu: |
|
|
Myślę,że najlepszą specjalistką w odchudzaniu w naszej gromadce jest Itunia.Schudla bardzo dużo i wszystko wskazuje na to ,ze stosuje rozsądna dietę.Myślę więc,że warto przyjrzeć się paru Jej sprawdzonym wskazówkom. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 11:42 am Temat postu: |
|
|
Właśnie o mnie trudno powiedzieć, że stosuję dietę. Dieta zawsze kojarzy mi się z czymś, co po jakimś czasie się kończy. A ze mną tak nie jest. Ja po prostu zmieniłam sposób żywienia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 10:28 pm Temat postu: |
|
|
rzeczywiście Ituniu jesteś dobrym przykładem do zmiany stylu żywienia, spróbujemy korzystać z twoich wskazówek _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
angiee89 Kadet

|
Wysłany: Nie Sty 06, 2008 11:55 am Temat postu: |
|
|
hej. Teraz i ja mogę się podzielić 
Odchudzam się miesiąc i 2 dni 
Zaczełam na metypredzie ,a po 2 tygodniach wprowadzilam Caclort. Waga schodzi ładnie..wg mnie bardzo
Z 95-96 kg mam dziś 88,9
Więc tak : nie jem chleba białego ,ziemniaków ,smażonych potraw no i słodyczy
Aaa.. i po 18tej nic a czasem nawet kolacji nie jem.
I tak do konca życia. Chyba ,ze odstawia mi sterydy.. _________________ Angiee ) |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Sty 06, 2008 10:53 pm Temat postu: |
|
|
u mnie też waga się ruszyła , choć to dopiero tydzień, myślę ,że dopiero rowerek zadziała skutecznie
chorobcia tęsknię za ziemniakami  _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
Saada Senior

|
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 3:28 am Temat postu: |
|
|
A czy dawka 4 mg medrolu jest groźna? Ja wiem, że jako nowicjusz to pewnie bez sensu tylko panikuję... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 9:43 am Temat postu: |
|
|
Może to trochę nietypowe, ale przez sterydy... schudłem. Jem co chcę i ile chcę (chociaż z drugiej strony co z tego jak smak mi się pogorszył- teraz już jest lepiej ale był moment że nie rozróżniałem jabłka od jajka i wszystko smakowało mi tak samo, czyli w ogóle ) ale waga i tak powoli ale systematycznie leci w dół. Podejrzewam że głównym sprawcą niedowagi jest spadek masy mięśniowej (zwłaszcza w okolicach barków, bicepsy). Mimo to nie ma co się łamać, zobaczę później jakie będą rezultaty. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 10:39 am Temat postu: |
|
|
Saada
to mała dawka i nie powinnaś przytyć
spokojnie, a jak będziesz głodna to na przekąskę wybieraj warzywa
każdy organizm reaguje inaczej na sterydy
ja mimo 60 mg/czy nawet 80mg Encortonu nie przytyłam tylko schudłam na początku  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
edison77 Kadet

|
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 8:51 pm Temat postu: |
|
|
u mnie 8 tygodni na metypredzie 8 mg i 8 kg w plusie. bardzo dużo... granicy nadwagi jeszcze nie przekroczyłam (162 cm - 64 kg), ale już jest blisko. zaczynam mniej jeść, ale nie wychodzi, dalej tyję. teraz podgryzam sałatę zieloną skropioną sokiem z cytryny oraz oliwą z dodatkiem oliwek, cebuli i pomidora... rewelacja... ale zaczynam się martwić. bo u mnie to już rozmiar do przodu, zmienić ubrania musiałam... makabra. nie umiem sobie z tym poradzić. _________________ nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 9:17 pm Temat postu: |
|
|
jak jesteś głodna, to wybieraj takie przekąski, które mają mało kalorii
np warzywa-marcheweczka do pochrupania
pij, żuj gumę
wprowadź więcej ruchu każdego dnia - jeśli oczywiście możesz _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ani Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 10:59 pm Temat postu: |
|
|
Widzisz Łukasz, u mnie identycznie, trzeci tydzień 60mg calcortu i 3 kg w dół...A tak się nastawiałam na przytycie...I faktycznie smak siępsuje paskudnie, wszystko zupełnie inaczej smakuje, jakoś tak pusto...Na szczęście od jutra zaczynam schodzić...  _________________ Wspomnienia są jak światła i barwy - podświetlają i retuszują przykrości naszego życia.
Joseph Wittig |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 12:49 am Temat postu: |
|
|
a ja od świąt kilogram w dół, tylko ciekawe czy chudnę czy choroba się zaostrza bo jakoś nie pachnie mi jedzonko -wcale... _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
Saada Senior

|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 1:44 am Temat postu: |
|
|
To jak to w końcu jest z tymi sterydami? Traci się od nich mięśnie, czy zyskuje? Bo kulturyści powiedzieliby, że zyskuje... |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 10:42 am Temat postu: |
|
|
na encortonie i tym podobnych traci się masę mięśniową zazwyczaj-tak nawet jest w ulotce o możliwych skutkach ubocznych
ale jak ktoś ćwiczy, to mu ta utrata nie grozi
a jak to u tych kulturystów/sterydziarzy....to ja nie wiem  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|