Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Asiab Junior

|
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 12:26 pm Temat postu: |
|
|
a ja chciałam zapytać czy ktoś z Was korzystał z opalania natryskowego? Podobno nie jest szkodliwe a można uzyskac zdrową ładną opalenizne na tydzień. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 1:18 pm Temat postu: |
|
|
ja nie korzystałam, ale zastanawiałam się nad tym
trochę to kosztuje, a efekt tylko tydzień i na dodatek nie wiem, czy nie będzie żadnych plam i zacieków _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 3:25 pm Temat postu: |
|
|
Bezpieczne to to jest, bo to tylko samoopalacz, ale trzeba znaleźć gabinet, w którym zrobią do profesjonalnie, a nie odwalą chały, bo wtedy może być nieciekawie z tymi zaciekami... Warto chyba wydać więcej, ale mieć profesjonalną obługę. Druga sprawa to to, czy warto wydawać kasę na tak krótkotrwały efekt... Koleżanka korzystała i wystarczyło jej na 16 dni. Zacieków nie było, ale i zapłaciła niemało. Coś za coś  |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 9:20 pm Temat postu: |
|
|
znalazłam cennik tego cudu....lekka groza- całe ciało 2oo zł przykładowy cennik ale nie wiem czy w przypływie desperacji nie nazbierałabym na nogi  _________________ Fenomen czeskich psów- kundle wyglądają jak rasowce a rasowce przypominają kundle  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 9:30 pm Temat postu: |
|
|
ja kiedyś chciałam i nawet szukałam salonów, gdzie to robią
ale jak się dowiedziałam, że to tak króciutko się utrzymuje to zrezygnowałam
może jak kiedyś za mąż będę wychodzić, to sobie zafunduję przed ślubem  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asiab Junior

|
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 10:16 am Temat postu: |
|
|
A ja jednak postanowiłam skorzystać z usług oplania natryskowego. Całe ciało 100zł(200?-gdzie? może w większych miastach).
Ja zrobiłam sobie do biustu i efekt super-nie pamietam kiedy byłam tak opalona-wyraźna kreska na biuście. dziś mija 6 dzionek i jeszcze widać-dekolt nie jest biały-utrwalam to troszke balsamem Garniera -skóra muśnieta słońcem.
Opalanie jest raczej nie szkodliwe, na bazie aloesu, ładnie pachnie, nawet polceane dla kobiet w ciązy.
Więc jeśli macie imprezę i chcecie ładnie wyglądać polecam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 6:43 pm Temat postu: |
|
|
to super, napisz jeszcze czy opalenizna jest równa, czy nie ma żadnych zacieków i plam _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asiab Junior

|
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 8:56 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli przestrzegasz zaleceń nie, schodzi równomiernie.
Przed zabiegiem kilka dni najlepiej wykonać peeling, tego dnia którego idziesz umyć sie wcześniej bo później do rana nic. tzreba bracmaly prysznic i lekkosie wycierać, ja jestem bardzo zadowolona,lepszy efekt niż samoopalacze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kropelka Kadet

|
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 4:26 pm Temat postu: |
|
|
Mnie rozstanie ze słońcem nieco zmartwiło. No ale zdrowie ważniejsze, więc samoopalacz zawitał na mojej toaletce.
Do twarzy z czystym sumieniem mogę Wam polecić La Roche Posay - Autohelios (nie posiada zapachu samoopalacza) . Dla mnie idealny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
deimosek Super senior

|
Wysłany: Sob Sie 02, 2008 10:05 am Temat postu: Sloneczko |
|
|
Hej
Ja właśnie siedzę w domu mimo, ze na dworze piękne słoneczko.
Ostatnio jak sie opalałem, to skończyło się na zwyżce OB do 60 i koszmarnych bólach stawów.
Także słoneczko radzę omijać z daleka.
Nie znacie jakiegoś dobrego samoopalacza dla mężczyzn?
Efektem zwykłych jest to, że wyglądam jak pobrudzony
Pozdrawiam
Olo _________________ GG: 1708749 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kiniaa92 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sro Sie 13, 2008 8:25 am Temat postu: |
|
|
nie wiem, czy o tym juz było, ale czy wiecie jak zmyc? samoopalacz ?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sro Sie 13, 2008 8:43 am Temat postu: |
|
|
myć myć myć się  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
didulka Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sie 13, 2008 10:37 am Temat postu: |
|
|
czesty peeling, najlepiej jakis zdzierak. dobry domowy peeling: zmieszaj cukier z sola i wymieszaj z zelem pod prysznim, tylko zeby bylo dosyc geste. jesli masz gdzies uszkodzony naskorek to zrob bez soli bo bedzie malo przyjemnie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kiniaa92 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sro Sie 13, 2008 3:55 pm Temat postu: |
|
|
o rety próbuje peeling ale jednorazowo nie wystarczy;p
domyslacie sie pewnie jak teraz wygladaja moje nogi  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Pią Sie 15, 2008 11:51 am Temat postu: |
|
|
Jak to mówia Jennifer Lopez w filmie Powiedz Tak: 'Ćwierć szklanki soku z cytryny, pół szklanki soli i naprawdę dobra gąbka.' Dziewczyny mądrze radzą - peeling dobra rzecz  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|