Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Możesz je wyłączyć w ustawieniach przeglądarki. Dalsze korzystanie z witryny bez zmiany ustawień oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies.

rozumiem i zgadzam się
Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna WWW.TOCZEN.PL
"systemic lupus erythematosus"

Lupus ChatLupus chat  FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Zabawne powiedzonka dzieci
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 14, 15, 16  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Humor W Każdej Postaci
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jagula
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Pon Wrz 08, 2008 11:02 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Laughing dobrze to sobie wykombinowała Very Happy
ludmila_07
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Czw Wrz 11, 2008 12:48 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a moja córcia ostatnio przyszła z przedszkola i ze smutkiem stwierdziła że nie było ,, pani od paciorków"
trochę potrwało zanim skojarzyłam że chodzi o katechetkę , którą pokazywałam jej w kościele

W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG Tlen
kinga
Moderator
Moderator

PostWysłany: Pią Wrz 12, 2008 1:28 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Krzyś mówi: a wiesz jak się nazywają bilety (MZK) nie dla dzieci? bilety starościowe Laughing

a Pani w przedszkolu kazała siedzieć po turecku, nie po polsku Laughing Cool

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
jagula
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Pią Wrz 12, 2008 3:10 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kinga...dzieci w tym wieku są niezłe Very Happy

niedawno przymierzałam spódnicę - trochę krótką i hmmm...wydawało mi się ,że jestem już na takie za stara Wink więc dla dodania sobie pewności pytam się synka jak wyglądam a on na to : fajnie! i nawet wyglądasz jak kobieta Very Happy Very Happy Very Happy Wink
kinga
Moderator
Moderator

PostWysłany: Pią Wrz 12, 2008 3:14 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mr. Green Rechot to Ciebie ładnie podsumował hahahaha Laughing

Powrót do góry
jagula
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Pią Wrz 12, 2008 3:18 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kinga...dzieci w tym wieku są niezłe Very Happy

niedawno przymierzałam spódnicę - trochę krótką i hmmm...wydawało mi się ,że jestem już na takie za stara Wink więc dla dodania sobie pewności pytam się synka jak wyglądam a on na to : fajnie! i nawet wyglądasz jak kobieta Very Happy Very Happy Very Happy Wink
DorciaR
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Pią Wrz 12, 2008 9:49 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Laughing Kinga podsumował, podsumował...jak widzi codziennie taką mamusię jak w avantarku? Wink
A może sobie skojarzył spodnie jako męskie a Ty często chyba chodzisz w spodniach.
Dzieci sa genialne...to sobie kombinują w tych główkach.
Itunia
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Pon Wrz 15, 2008 6:35 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niezły z niego 'obserwator' Cool Laughing
Powrót do góry
misio
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

PostWysłany: Pią Wrz 19, 2008 7:49 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moja córka jak uczyłyś sie pacierza mówiła "chleba naszego poprzedniego" i to dopiero po pewnym czasie się zorientowalam , że tak sobie przekręca.
Poprzednie kolędy były dobre , moje dziecko śpiewało sobie " chała na wysokości" , prawda , że też pięknie .
Miała jakieś 3 lata, siedzimy przy stole , jemy obiad , moja Dorotka - mamusiu kucnij buzią - chodziło o to żebym pochyliła się nad talerzem , no i co Wy na to?
Miała 2 latka poprosiła - sięgnij mi bluzkę w spodnie- chodziło o wkasanie bluzki w spodnie .
Jak chciała m pomóc to wołała - mamusi będę ci tomagać - , inna sprawa że jak mi "tomagała" przy praniu to trzeba było ją potem przebrać całą.
Jak tapetowliśmy gdy miała 3 lata , to potem jej niebieski dresik też można było przylepić do ściany.
Jak się pobrudziła to wołała rze trzeba to " odpierzyć"
Powrót do góry
biedronka999
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

PostWysłany: Pon Paź 06, 2008 9:02 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hmmm słynne powiedzenie mojej młodszej siostrzyczki (wówczas 7,8 letniej) skierowane do mnie
- nie martw sie Kasiu! Obie jestesmy takie same tylko ja trochę ładniejsza:))
Innym razem męczyla mnie zebym poodbijała z nią balonem. Niestety bylam strasznie zmeczona i nie mialam ochoty nawet glowy podniesc:) Wtedy siostra stanela na srodku pokoju, podparla sie rekami i podnioslym, powaznym tonem mówi do mnie:
- Ehh... (tu dosc ciekawy ton;D) problem depresji dotyka wiele kobiet..

Wink))
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
kinga
Moderator
Moderator

PostWysłany: Nie Lis 09, 2008 9:46 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ostatnio Krzyś jak coś walnie to nie wiadomo, co zrobić Laughing a zapamiętać tego nie sposób Laughing

napiszę, co ostatnio zrobił w drogerii Smile
ja sobie wybierałam błyszczyk z Maybelline, sklep samoobsługa więc szperałam w "szafie kolorowej" (kobietki wiedzą o co chodzi); Krzyś jakiś tak grzeczniutki był, po pewnym czasie panie z obsługi pokładają się ze śmiechu-ja patrzę na mojego bracholka-a on całą buzię umalował sobie kolorowymi cieniami z szafy kolorowej (już innej firmy) Rolling Eyes Shocked indiańskie barwy wojenne Laughing Cool

nie dość, że musiałam czyścić jego, to jeszcze te cienie-testery, bo kolory pomieszane były przez jego zgrabniutkie paluszki Laughing

Powrót do góry
abisynka
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Nie Lis 09, 2008 11:51 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kinga niezły ten twój braciszek Smile

wczoraj moja 5 letnia siostrzenieca pokazuje mi swój zeszyt w którym uczy się pisać, liczyć i przy okazji rysuje co jej do głowy wpadnie Shocked
pokazuje mi dumna swoje wypociny i ja ją chwalę Very Happy . nagle pokazuje mi pierwszą stronę z zeszycie namalowane jajo z kreską w pionie dzielącą jajo na dwie połówki i mówi "zgadnij ciociu co to jest? ". ja oczy i zastanawiam się co to jest Question Idea . ja nie wiem Shocked a ona mi z wielkim brechotem oznajmia że : "to jest twoja dupa ciociu!" . normlanie nie wiedziałam co powiedzieć i ja jej mówie "no wiesz dupa tak nie wygląda..." o ona do mnie "no tak ciociu twoja nie bo brakuje na niej pryszczy! mam domalować? " Shocked Shocked Shocked normlanie myślałam że ją zamorduje Twisted Evil Exclamation a ja ostatnio jestem cała w kropki i cóż ona uznała że móje szanowne pupsko też Exclamation
co za potwór Exclamation i powiedziała że zabierze ten zeszyt do pszedszkola i go wszystkim pokaże Shocked

Ostatnio zmieniony przez abisynka dnia Pon Lis 10, 2008 6:49 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Itunia
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Pon Lis 10, 2008 6:24 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oż to mały potworek Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry
kinga
Moderator
Moderator

PostWysłany: Czw Sty 01, 2009 12:44 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ostatnio po chrzcinach, mój braciszek (którego też jestem chrzestną) powiedział, że muszę się wyprowadzić, bo chrzestni nie mogą mieszkać razem z chrześniakami Laughing Cool

a dziś, kiedy rodzice próbowali mu rano antybiotyk podać, a on jeszcze spał -strasznie protestował; w końcu mówi do ojca: przecież powiedziałam "NIE", czy ty rozumiesz co oznacza to słowo Question Exclamation

Mr. Green

potem tego nie pamiętał Cool Laughing

Powrót do góry
DorciaR
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Czw Sty 01, 2009 7:42 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kinga ale Twój braciszek stanowczy Laughing to tatuś chyba zaniemówił jak usłyszał te słowa. Co do tego że chrzestni nie mogą mieszkać z chrześniakami to pierwsze słysze. Shocked
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Humor W Każdej Postaci Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 14, 15, 16  Następny
Strona 11 z 16

Skocz do: