Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gabi Master butterfly

|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 7:45 pm Temat postu: |
|
|
Bożenko,wczoraj oglądałam ,chyba w wiadomościach relacje z olimpiady sportowej,ktorej uczestnikami były dzisci,ktore wygrały walke z rakiem.
Jedna z mam powiedziała,ze nigdy nie nalezy watpic,bo nie wiadomo dlaczego po złych wynikach,niespodziewanie przychodzi poprawa i dobre samopoczucie,dobre wyniki.Nie zawsze jest to uzasadnione tylko leczeniem ale i siła woli walki ,młodoscia organizmu.
Trzymam kciuki za Was. _________________ Czas istnieje po to,żeby wszystko nie działo się jednocześnie. A.Einstein |
|
Powrót do góry |
|
 |
bozenao Senior

|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 7:50 pm Temat postu: |
|
|
ogladalam pokazywali nasz instytut tez tam wlasnie sie leczymy wierze ze uda nam sie pokonac to swinstwo |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewa Junior

|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 7:37 pm Temat postu: Witam wszystkich |
|
|
Witam wszystkich .Dawno mnie nie było miałam problemy z kompem .... tak mi dziś jakoś smutno nie wiem czy pogoda daje mi w kosć odezwijcie się proszę tak bym chciała sobie pogadać z kimś ...moje gg 7310151Pozdrawiam serdecznie .EWA |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 7:44 pm Temat postu: |
|
|
Hej, może wpadniesz na pogaduchy do naszej Kawiarenki? ---> http://toczen.pl/forum/viewtopic.php?p=66708#66708 Tu nawet o głupotach rozmawiamy. Nie krępuj sie. Chyba, że wolisz jednak gg...
Wiedz, że droga otwarta.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewela1 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 8:45 pm Temat postu: |
|
|
bożenko... ja też jestem pełna optymizmu i nadzieji....trzymam za was kciuki.... moja przyjaciółka też ma synka z nowotworem i wiem,ze najwazniejsze to nie poddawać się i skopać to świńswo.....!!!
do dzieła!!!
-ewela |
|
Powrót do góry |
|
 |
bozenao Senior

|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 6:58 pm Temat postu: |
|
|
dziekuje wszystkim za slowa otuchy to bardzo mi jest potrzebne aby dalej walczyc z tym swinstwem bo tak naprawde to walcze ze swoja choroba i syna choroba |
|
Powrót do góry |
|
 |
dorka1 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 7:57 am Temat postu: |
|
|
Bożenko,trzymaj się,wiem łatwo powiedzieć,ale musi być dobrze.
Taką samą chorobę dziecka przerabiałam,wprawdzie dawno,ale świetnie pamiętam,co wtedy czułam.
Pozdrawiam Dorota |
|
Powrót do góry |
|
 |
sara Stary wyjadacz

|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 6:53 pm Temat postu: |
|
|
Bożenko, witam Cię gorąco
Życzę Tobie i Twojemu synowi pomyślnego rozwiązania wszystkich problemów  |
|
Powrót do góry |
|
 |
bozenao Senior

|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 8:22 pm Temat postu: |
|
|
witam dlugo mnie nie bylo ale mam ostatnio malo czasu ja czuje sie w miare dobrze aby schudlam 10 kg.Syn jest po operacij 2 miesiace noge dalo sie uratowac.nadal sie leczymy. jestesmy w polowie leczenia.pozdrawiam wszystkich |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 8:29 pm Temat postu: |
|
|
bozenao świetnie, że się odezwałaś...życzę dużo zdrowia Tobie i synowi...będzie dobrze...  _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 11:22 pm Temat postu: |
|
|
witam cie serdecznie
dopiero pierwszy raz sie widzimy
życzę wszystkiego dobrego najbardziej jednak zdrowia dla ciebie i dla twojej rodziny
pozdrawiam _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 11:32 pm Temat postu: |
|
|
dobre wieści- pozytywny półmetek...bozenao- trzymajcie sie nadal dzielnie!!!
ja też trzymam kciuki!!! _________________ Fenomen czeskich psów- kundle wyglądają jak rasowce a rasowce przypominają kundle  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka14 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lut 14, 2008 3:56 pm Temat postu: |
|
|
Bożenao trzymajcie się, trzeba wierzyć że jakoś to będzie. Jak już udało się uratować nogę to połowa sukcesu! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|