Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Możesz je wyłączyć w ustawieniach przeglądarki. Dalsze korzystanie z witryny bez zmiany ustawień oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies.

rozumiem i zgadzam się
Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna WWW.TOCZEN.PL
"systemic lupus erythematosus"

Lupus ChatLupus chat  FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

chirurgia plastyczna
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Porady i Doświadczenia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Robert
Moderator
Moderator

PostWysłany: Pon Sie 21, 2006 12:13 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

He, to mam tłumaczyć, czy nie Very Happy W zasadzie przetłumaczone mam, tylko czy wstukać to? Potrzebujesz jeszcze? Bo już nie wiem teraz co czytałaś... Confused
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
barbara
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

PostWysłany: Pon Sie 21, 2006 12:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

www.scleroderma.org/medical/facial_articles/Shulman_2000a.htm

tak blagam!!! mam kase chce tam jechac na ten zabieg!!!
Powrót do góry
nenya
SuperMOD
SuperMOD

PostWysłany: Pon Sie 21, 2006 12:25 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

acha, czyli ja już nie będę się fatygować Laughing

Robert, to ten ostatni dzień uropu i pełen relaks, bardzo ciekawe rozumiany jak widzę Wink
daj znać jeśli mimo wszystko potrzebujesz pomocy. Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
barbara
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

PostWysłany: Pon Sie 21, 2006 12:40 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Artkul rozumiem tylko szczatkowo bo kolezanka nieco tlumaczyla ledwo ze tam jakis doktorek robi zabiegi ktore trwale rekonstruuja wyglad Very Happy
Powrót do góry
Robert
Moderator
Moderator

PostWysłany: Pon Sie 21, 2006 1:08 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Barbaro, interesujace Cię informacje znajdziesz TUTAJ - wątek o zmianach twardzinowych typu Morphea. Powodzenia!

PS. Relaksować się w trakcie urlopu można na wiele sposobów. Ten wyszedł przypadkiem Laughing 8)
Powrót do góry
barbara
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

PostWysłany: Pon Sie 21, 2006 1:50 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kurde! przepraszam was wszystkich nie przeczytalam tego do konca. Ale ze mnie gula!!!!!przepraszam!!1 Embarassed
Powrót do góry
nenya
SuperMOD
SuperMOD

PostWysłany: Pon Sie 21, 2006 2:12 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

basia, luz!
o mikrochirurgii Robert wkleił dopiero z godzinę temu, wcześniej tam tego nie było Very Happy
nie ubliżaj sobie, bo to wbrew Netykiecie Mr. Green wszak staramy się być przyjaźni Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
barbara
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

PostWysłany: Pon Sie 21, 2006 5:08 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dzieki serdeczne za przetlumaczenie artykulu!
przeraża mnie jednak wizja bycia pod narkoza od 6-12 godzin. Rany Jozek! Mam kase uzbierana ale sie troche waham bo nie znam dobrze angielskiego wiec usialabym sie z kims tam wybrac. Probowalam sie skontaktowac w sprawie tej operacji ale niekt nie odpowiada mi na moje maile. Ja do skorygowanie mam usta charakterystyczny ,,znak sclerodermii" czy zeby zoperowac tkanke ust to mmam lezec 12H? brrrr. troche sie boje. A jak nie przezyje?brrr. Pozyjemy zobaczymy. jednak z drugiej strony pociaga mnie perspektywa przywrocenia miejsc zanikowych hmmmmm
Powrót do góry
Robert
Moderator
Moderator

PostWysłany: Pon Sie 21, 2006 5:12 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Eee, nie martw się na zapas! Jeśli adres e-mail jest aktualny, to pewnie ktoś się odezwie. Wiedz, że zza Atlantyku praktycznie na każde zapytanie kierowane do instytucji drogą elektroniczną (lub pocztą konwencjonalną) w 99% przychodzi odpowiedź. Wiem to z doświadczenia Wink Weź jeszcze poprawkę na strefy czasowe Smile
I odrzuć "czarne" myśli Exclamation
Powrót do góry
Monika B
Moderator
Moderator

PostWysłany: Pon Sie 21, 2006 5:14 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Barbara być moze u ciebie to nie będzie tak długo ? , oglądałaś zdjęcia niektore zabiegi wymagają takiego czasu, wiec byc moze u ciebie to potrwa o wiele krócej, ale mimo wszystko sam fakt zastowaowania takiej nakozy to zwsze niesie ze sobą możliwość powiklan, ale niesie je także kazda operacja , a jednk tyle ludzi jest operowanych, potem tez przez pierszą dobe nie jest przyjemnie, ale za to pózniej będą efekty , i to zostanie tylko wpomnieniem, jesli masz kasę to jak najbardziej możesz się temu poddać , inaczej nie bedziesz szczęsliwa, bo dla ciebie to duży problem wieć musisz go rozwiązac .
barbara
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

PostWysłany: Wto Sie 22, 2006 11:30 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

czesc!
Dzieki serdecznie za pocieszenie. Kurcze fajnie by bylo gdybym pojechala na ten zabieg. Ale sa tez inne przeszkody. Czy dostane wize do USA?. Drugi problem to samolot. Nigdy nie lecialam samolotem. A jak sie zle poczuje u gory? hihihih. Nad oceanem sa niezle turbulencje. A o terroryzmie to juz nie wspome! Jak tam wogole dotre to bede szczesliwa .hihiihiiihihih Laughing
Powrót do góry
Monika B
Moderator
Moderator

PostWysłany: Pon Lip 29, 2013 3:47 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Monika B"]Barbara, oglądałaś zdjęcia? Niektore zabiegi wymagają takiego czasu, wiec byc moze u ciebie to potrwa o wiele krócej, ale mimo wszystko sam fakt zastowaowania takiej nakozy zawsze niesie ze sobą możliwość powiklan, ale niesie je także kazda operacja , a jednak tyle ludzi jest operowanych,
Potem tez przez pierwszą dobe nie jest przyjemnie, za to pózniej będą efekty i to zostanie tylko wpomnieniem,
Jesli masz kasę to jak najbardziej możesz się temu poddać , inaczej nie bedziesz szczęsliwa, bo dla ciebie to duży problem wieć musisz go rozwiązac .
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Porady i Doświadczenia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: