Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Robert Moderator

|
Wysłany: Pon Sie 21, 2006 12:13 pm Temat postu: |
|
|
He, to mam tłumaczyć, czy nie W zasadzie przetłumaczone mam, tylko czy wstukać to? Potrzebujesz jeszcze? Bo już nie wiem teraz co czytałaś...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
barbara Stary wyjadacz

|
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Pon Sie 21, 2006 12:25 pm Temat postu: |
|
|
acha, czyli ja już nie będę się fatygować
Robert, to ten ostatni dzień uropu i pełen relaks, bardzo ciekawe rozumiany jak widzę
daj znać jeśli mimo wszystko potrzebujesz pomocy.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
barbara Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pon Sie 21, 2006 12:40 pm Temat postu: |
|
|
Artkul rozumiem tylko szczatkowo bo kolezanka nieco tlumaczyla ledwo ze tam jakis doktorek robi zabiegi ktore trwale rekonstruuja wyglad  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Pon Sie 21, 2006 1:08 pm Temat postu: |
|
|
Barbaro, interesujace Cię informacje znajdziesz TUTAJ - wątek o zmianach twardzinowych typu Morphea. Powodzenia!
PS. Relaksować się w trakcie urlopu można na wiele sposobów. Ten wyszedł przypadkiem 8) |
|
Powrót do góry |
|
 |
barbara Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pon Sie 21, 2006 1:50 pm Temat postu: |
|
|
Kurde! przepraszam was wszystkich nie przeczytalam tego do konca. Ale ze mnie gula!!!!!przepraszam!!1  |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Pon Sie 21, 2006 2:12 pm Temat postu: |
|
|
basia, luz!
o mikrochirurgii Robert wkleił dopiero z godzinę temu, wcześniej tam tego nie było
nie ubliżaj sobie, bo to wbrew Netykiecie wszak staramy się być przyjaźni  |
|
Powrót do góry |
|
 |
barbara Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pon Sie 21, 2006 5:08 pm Temat postu: |
|
|
dzieki serdeczne za przetlumaczenie artykulu!
przeraża mnie jednak wizja bycia pod narkoza od 6-12 godzin. Rany Jozek! Mam kase uzbierana ale sie troche waham bo nie znam dobrze angielskiego wiec usialabym sie z kims tam wybrac. Probowalam sie skontaktowac w sprawie tej operacji ale niekt nie odpowiada mi na moje maile. Ja do skorygowanie mam usta charakterystyczny ,,znak sclerodermii" czy zeby zoperowac tkanke ust to mmam lezec 12H? brrrr. troche sie boje. A jak nie przezyje?brrr. Pozyjemy zobaczymy. jednak z drugiej strony pociaga mnie perspektywa przywrocenia miejsc zanikowych hmmmmm |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Pon Sie 21, 2006 5:12 pm Temat postu: |
|
|
Eee, nie martw się na zapas! Jeśli adres e-mail jest aktualny, to pewnie ktoś się odezwie. Wiedz, że zza Atlantyku praktycznie na każde zapytanie kierowane do instytucji drogą elektroniczną (lub pocztą konwencjonalną) w 99% przychodzi odpowiedź. Wiem to z doświadczenia Weź jeszcze poprawkę na strefy czasowe
I odrzuć "czarne" myśli  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pon Sie 21, 2006 5:14 pm Temat postu: |
|
|
Barbara być moze u ciebie to nie będzie tak długo ? , oglądałaś zdjęcia niektore zabiegi wymagają takiego czasu, wiec byc moze u ciebie to potrwa o wiele krócej, ale mimo wszystko sam fakt zastowaowania takiej nakozy to zwsze niesie ze sobą możliwość powiklan, ale niesie je także kazda operacja , a jednk tyle ludzi jest operowanych, potem tez przez pierszą dobe nie jest przyjemnie, ale za to pózniej będą efekty , i to zostanie tylko wpomnieniem, jesli masz kasę to jak najbardziej możesz się temu poddać , inaczej nie bedziesz szczęsliwa, bo dla ciebie to duży problem wieć musisz go rozwiązac . _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
barbara Stary wyjadacz

|
Wysłany: Wto Sie 22, 2006 11:30 am Temat postu: |
|
|
czesc!
Dzieki serdecznie za pocieszenie. Kurcze fajnie by bylo gdybym pojechala na ten zabieg. Ale sa tez inne przeszkody. Czy dostane wize do USA?. Drugi problem to samolot. Nigdy nie lecialam samolotem. A jak sie zle poczuje u gory? hihihih. Nad oceanem sa niezle turbulencje. A o terroryzmie to juz nie wspome! Jak tam wogole dotre to bede szczesliwa .hihiihiiihihih  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pon Lip 29, 2013 3:47 pm Temat postu: |
|
|
Monika B"]Barbara, oglądałaś zdjęcia? Niektore zabiegi wymagają takiego czasu, wiec byc moze u ciebie to potrwa o wiele krócej, ale mimo wszystko sam fakt zastowaowania takiej nakozy zawsze niesie ze sobą możliwość powiklan, ale niesie je także kazda operacja , a jednak tyle ludzi jest operowanych,
Potem tez przez pierwszą dobe nie jest przyjemnie, za to pózniej będą efekty i to zostanie tylko wpomnieniem,
Jesli masz kasę to jak najbardziej możesz się temu poddać , inaczej nie bedziesz szczęsliwa, bo dla ciebie to duży problem wieć musisz go rozwiązac . _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|