|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Sro Cze 17, 2009 10:56 am Temat postu: |
|
|
Natalina nie stresuj sie tylko poczekaj co lekarz powie ciesz się że dobrze się czujesz i nie myśl za bardzo o wynikach trzeba je wyjaśnić i to co one oznaczają..powodzenia _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Sro Cze 17, 2009 11:04 am Temat postu: |
|
|
Właśnie,najważniejsze,ze super się czujesz-nikt przy zdrowych zmysłach nie wtłoczy Ci agresywnego leczenia,więc nie dołuj sie,bo stres to akurat nie jest dobry sprzymierzeniec,uwierz. Poczekaj na wizyte lakrska z pewnością badania zostana tez powtórzone, bo to zbyt powazna sprawa
Trzymaj się i nie daj złym myślom -powodzenia  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
angela Master butterfly

|
Wysłany: Sro Cze 17, 2009 12:03 pm Temat postu: |
|
|
Hej Natalio nie miałyśmy okazji się poznać.... więc cześć jestem Angelina
Ja nie mam również (teraz) żadnych objawów związanych z toczniem ostatnie od 3 lat to tydzień temu puchnięcie powiek i stóp
Na samym początku nie miałam również żadnych objawów tak jak Ty... dlatego diagnoza trwała tak długo. To nie jest żaden wyrok, ani koniec świata. Nie stresuj się wizytą, badania powtórzysz, porozmawiasz z lekarzem, będzie dobrze. Nastawienie wszystko zmienia uwierz mi...
-pozdrawiam- _________________ Szczęście nie jest dziełem przypadku, ani darem bogów. Szczęście to coś, co każdy z nas musi wypracować dla siebie samego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|