Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Lis 22, 2012 8:51 pm Temat postu: |
|
|
ekhmmm
a co to ma wspolnego z tym tematem  _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
bellybelly Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lis 22, 2012 8:58 pm Temat postu: |
|
|
Monika B napisał: |
ekhmmm
h
a co to ma wspolnego z tym tematem  |
Jak dla mnie to argument, że toczeń to zaraza przenoszona drogą krwi i...LED  _________________ "Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Lis 22, 2012 9:00 pm Temat postu: |
|
|
 _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Lis 22, 2012 9:07 pm Temat postu: |
|
|
Swoją drogą zapaliłam ledy i...pusto Przyznajcie się u kogo bezbellowa impreza się odbywa
Rozumiem, że wszystkie 37 latki u Darka w ledach się czają ...ale reszta olała belly  _________________ "Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Lis 22, 2012 9:09 pm Temat postu: |
|
|
belly dobrze popatrz po kątach, znajdziesz tam sporo osob , wyskoczą jak się nie będziesz spodziewać
wiec moze najpierw wzmocnij serce  _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Lis 22, 2012 9:13 pm Temat postu: |
|
|
Monika a ja już kombinowałam, którego chłopaka na wabia przy ledach postawić  _________________ "Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lis 22, 2012 10:13 pm Temat postu: |
|
|
... no ja Was prosze, kochane... uspokujcie sie.. .. ja tu zmeczona z pracy przyszlam.. kawe ppopijam.. ale kubeczek zanim tu zajzalam odstawilam..
Prosze o wykluczenie z kregu podejzanych- to nie o mnie chodzi.. ja mam 36 lat...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
renia79 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lis 22, 2012 11:01 pm Temat postu: |
|
|
ja z kręgu podejrzen tez odpadaj 33 , a tak a propo
Darku jesli Ci na kimś zależy to wedle mnie nieważne ile będzie zyl, nieważne statystyki, nie posiadając jakiejkolwiek choroby (bez znaczenia nazwa) nie masz gawracji ze w drewnianym kościele, na glowę nie upadnie Ci cegła, tak więc moim skromnym zdaniem, chyba nie problemem jest Toczeń, tylko Twoje nastawienie, a raczej beznadziejny komentarz radzącej Ci osoby |
|
Powrót do góry |
|
 |
|