|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sEsZeLa Master butterfly
|
Wysłany: Sob Paź 18, 2014 11:52 pm Temat postu: |
|
|
joe alex napisał: |
Anka, ja tez co roku mam żywą choinkę i jest mi z tym baaaardzo dobrze Taka nieekologiczna jestem |
Mnie nieekologia nie 'tyka'. Niech kazdy robi jak uważa, w każdym aspekcie Byle by nie przekroczyć granicy Moralnej, jeżeli się ją posiada Dobranoc _________________ tym dam radę chorobie, że nic z niej sobie nie robię [J.I.S] |
|
Powrót do góry |
|
|
przebiśnieg Junior
|
Wysłany: Pon Lis 21, 2016 8:38 pm Temat postu: |
|
|
Chyba wszystko z umiarem .. jeśli chodzi o choinkę to od lat mieliśmy sztuczną i w tym roku o niczym innym nie myslę jak wlaśnie o wstawieniu żywej Jesli chodzi o sortowanie śmieci to owszem jest obowiązek ale mam wrażenie ze nie do konca to ogarniam albo to moje dzieci robia i numery i przekładają między pojemnikami Jeśli natomiast chodzi o żywność to staram się unikać tej przetworzonej i najchetniej jem owoce i warzywa z działki rodziców i robie z nich przetwory, podobnie wędliny- te samodzielnie wędzone, od dłuższego czasu piekę również sama chleb i właśnie do takiego zdrowego i ekologicznego żywienia przyzwyczajam swoich synów, a mój facet się śmieje, że ich przyszłe żony będą mialy trudny orzech do zgryzienia, bo ja jestem z innej epoki _________________ Życie to kwiat, który rozkwita, więdnie, zasypia aby znów ukazać swoje piękno |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|