Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
monia85 Master butterfly
|
Wysłany: Czw Sie 28, 2014 3:04 pm Temat postu: |
|
|
Ja nie chcę Iladianu stosować zamiast leczenia bez przesady ale chociaż niech objawy złagodzi, dopóki nie dostanę się do ginekologa, o to mi chodziło. _________________
Dusza nie znałaby tęczy, gdyby oczy nie znały łez. / J.V. Chevey |
|
Powrót do góry |
|
|
perelka20 Master butterfly
|
Wysłany: Czw Sie 28, 2014 3:07 pm Temat postu: |
|
|
Monia na pewno nie zaszkodzi, a do gina marsz
Co do spóżniania okresu przez infekcje to się nie wypowiem, bo nie wiem. |
|
Powrót do góry |
|
|
aiwka Master butterfly
|
Wysłany: Czw Sie 28, 2014 3:55 pm Temat postu: |
|
|
Monia, wiem o co ci chodziło
Według mnie nie złagodzi objawów, a tego typu probiotykiem ginekologiczne maja sens tylko po leczenie. Tak tez mówili mi lekarze. Spróbować zawsze mozna _________________ "-Synku jakie zwierzęta mają duże uszy?
- Szynszyle i mamusia" |
|
Powrót do góry |
|
|
renia79 Master butterfly
|
Wysłany: Czw Sie 28, 2014 5:33 pm Temat postu: |
|
|
Monia przede wszystkim wahania okresu 4 dni w tą 4 dni w tamtą nie są żadnymi zaburzeniami
Ewelinko każdy ginekolog obada Ci małą. Nie wiem jak to wygląda itd, moja takie dziwne "plamienia" dostała pół roku przed miesiączką. Kazałam jej wkładać wkładeczki i obserwowałam.
Co do płynów do higieny intymnej - nie używam , może jestem staroświecka, ale dopóki nic sie nie dzieje, jestem z dala od "tych" wynalazków. Używam mydła z koziego mleka cleopatra i wody |
|
Powrót do góry |
|
|
meguchna Master butterfly
|
Wysłany: Czw Sie 28, 2014 5:36 pm Temat postu: |
|
|
Reniu to ja tez jestem 10 lat za murzynami _________________ Każdy z nas ma dwie rzeczy do wyboru:
jesteśmy albo pełni miłości...albo pełni lęku.
|
|
Powrót do góry |
|
|
renia79 Master butterfly
|
Wysłany: Czw Sie 28, 2014 5:48 pm Temat postu: |
|
|
megucha witam , nawet po porodzie nie uzywałam niczego, kladłam takie same wynalzkowe podpicki (jak dawali w szpitalu) w domku, goły tyłek, woda ciepła i mydełko
Póki co grzybicze czasem się coś zdarzało, ale zawsze mykałam do gina, Gynalgin, albo inny wynalazek aplikowany "dowcipnie" i po kłopocie |
|
Powrót do góry |
|
|
meguchna Master butterfly
|
Wysłany: Czw Sie 28, 2014 5:59 pm Temat postu: |
|
|
Ja też ino naturalnie a rumianek to na porządku dziennym _________________ Każdy z nas ma dwie rzeczy do wyboru:
jesteśmy albo pełni miłości...albo pełni lęku.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Monika B Moderator
|
Wysłany: Czw Sie 28, 2014 8:07 pm Temat postu: |
|
|
witam w klubie tych za murzynami
używam tylko mydła , niedawno odkryłam płyn do higieny intymnej Biały Jelen- to jest dla mnie ok _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
|
|
Powrót do góry |
|
|
abisynka Master butterfly
|
Wysłany: Czw Sie 28, 2014 8:21 pm Temat postu: |
|
|
ja też używam tylko mydła, kremowego, uwielbiam miodowo waniliowe palmolive albo arko, Testowałam wiele płynów i był po nich zonk, zatem mnie już nikt nie przekona, piekło swędziało, miałam wrazenie ze zaczne papier scierny używać .
ewelinko spróbujcie zmiany środka może na mydełko delikatne, jak nie pomoże to koniecznie trzeba sprawdzic co jest przyczyną. Przepraszam że zapytam, a majty ma czyste?
Monia nie zwlekaj zbyt długo z tymi atrakcjami, nie warto. Nie wiem jak u ciebie ale u mnie w takich sytuacjach można sie szybko dostać do speca, niemalze bez kolejki. _________________ "wiedzieć to znać swoje przeznaczenie" |
|
Powrót do góry |
|
|
monia85 Master butterfly
|
Wysłany: Czw Sie 28, 2014 8:23 pm Temat postu: |
|
|
Ja używam różnych płynów do higieny intymnej, już od lat Chyba uległam ogólnej "modzie"
Abi, jutro będę dzwonić do przychodni, spytam czy dałoby radę jakoś załatwić wizytę w miarę szybko. Ginekologa zaliczę na bank, w tej sytuacji nie ma innej opcji. _________________
|
Powrót do góry |
|
|
ewelina266 Master butterfly
|
Wysłany: Pią Sie 29, 2014 7:51 am Temat postu: |
|
|
abisynka czyste. Tylko gonię ją z wycieraniem się po każdej wizycie w wc. Ona zawsze w biegu i myślę, ze tu tkwi problem. Tylko u niej problem występuje głównie w nocy. _________________ Zbieram siły do walki. |
|
Powrót do góry |
|
|
abisynka Master butterfly
|
Wysłany: Pią Sie 29, 2014 7:57 pm Temat postu: |
|
|
może to wina tego, z czego są zrobione te piżamki, ew tego że pupcia mocno przykryta poci się, zapaszki się mieszaja no i , ale ja tak sobie tylko gdybyam, bo się kompletnie na tym nie znam. Może warto spróbowć koszulinki nocnej bez majcioszków? trzeba pokombinować, no i warto ew zapytać lekarza _________________ "wiedzieć to znać swoje przeznaczenie" |
|
Powrót do góry |
|
|
monia85 Master butterfly
|
Wysłany: Pią Sie 29, 2014 8:16 pm Temat postu: |
|
|
Może być tak ja pisze Abi. Może jakieś majtochy z naturalnej bawełny? Żadne sztuczne. No a higiena po skorzystaniu z WC swoją drogą oczywiście _________________
|
Powrót do góry |
|
|
perelka20 Master butterfly
|
Wysłany: Pią Sie 29, 2014 8:27 pm Temat postu: |
|
|
Monia zapisałaś się do gina ? |
|
Powrót do góry |
|
|
monia85 Master butterfly
|
Wysłany: Pią Sie 29, 2014 8:34 pm Temat postu: |
|
|
Oczywiście. Udało się załapać na... 15. października Po weekendzie będę dzwonić prywatnie, nie będę czekała 1,5 miesiąca. _________________
|
Powrót do góry |
|
|
|