Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasiaD Junior
|
Wysłany: Czw Kwi 16, 2015 8:44 am Temat postu: oddam leki |
|
|
Witam wszystkich serdecznie,
na początku watku chciałbym z góry przeprosić jeśli kogos uraże tą wiadomością lub jesli zamiescilam ją nie tem gdzie trzeba.
Moja mama chorowala na toczen od 2004,niestety przegrala walke z choroba 26.03.2015. Miala 73 lata. Mam troche jej dobrych lekow ktore szkoda mi wyrzucac tym bardziej ze moga one komus sie przydac,jesli ktos z Panstwa bedzie zainteresowany, podaje kontakt:kasiadziura@interia.pl
Życzę wszystkim duzo zdrowia i wsparcia ze strony bliskich! |
|
Powrót do góry |
|
|
ewela.t Master butterfly
|
Wysłany: Czw Kwi 16, 2015 8:57 am Temat postu: |
|
|
Kasiu, wyrazy wspolczucia....
Trzymaj sie dzielnie!
Jakbys miala ochote poroznawiac to, oczywiście, bedziesz tu zawsze mile widziana.
Co do lekow..
Przede wszystkim, bardzo milo z Twojej strony, ze w tym trudnym czasie myslisz o innych-dziekuje.
Jakbys mogla dopisac sie do tego watku to byloby cudownie:
http://www.toczen.pl/forum/viewtopic.php?t=4490&start=0
Dobrze gdybys podala rowniez nazwy lekow (przyjmujemy rożne).
Jeszcze raz dziekuje.
Pozdrawiam i sle cieple mysli. ♡
Edit: literówki. _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..
Ostatnio zmieniony przez ewela.t dnia Czw Kwi 16, 2015 9:07 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
agnieszka29 Master butterfly
|
Wysłany: Czw Kwi 16, 2015 9:04 am Temat postu: |
|
|
Kasiu wyrazy współczucia .Trzymaj się .
Tak jak Ewela napisała zawsze będziesz mile tu widziana i zawsze możesz pogadać . _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
|
renia79 Master butterfly
|
Wysłany: Czw Kwi 16, 2015 2:11 pm Temat postu: |
|
|
Kasiu przyjmij i moje wyrazy współczucia, trzymaj się _________________ Płakałam, bo nie miałam butów...
dopóki nie zobaczyłam człowieka bez stóp |
|
Powrót do góry |
|
|
monia85 Master butterfly
|
Wysłany: Czw Kwi 16, 2015 2:34 pm Temat postu: |
|
|
Kasiu, przykro mi bardzo... _________________
Dusza nie znałaby tęczy, gdyby oczy nie znały łez. / J.V. Chevey |
|
Powrót do góry |
|
|
kasiaD Junior
|
Wysłany: Czw Kwi 16, 2015 8:37 pm Temat postu: |
|
|
Moi drodzy,bardzo Wam dziekuje za wyrozumialosc i cieple slowa, jestem z Wasza choroba zwiazana calym sercem jak kolwiek to zabrzmialo, chociaz niestety jedna jego część umarla..bylam i zawsze bede "mamusiowym..c.."
Ciezko mi jeszcze wyrazic co czuję, jestem na takim dziwnym etapie-im bardziej chce pomoc w jaki kolwiek sposób ( poradą,bądź zrozumieniem)tym bardziej tej choroby nienawidza,ale z kolei osoby chore sa mi "bliższe"jesli moge użyć tego slowa..
Zdaje sobie tez sprawe z nieszczęść tego świata i wiem ze los nie raz zabiera nam ludzi których nie powinien...ale ja jeszcze mysle bardzo egoistycznie..
Przepraszam Was za te rozterki ale jednocześnie dziekuje za cieplo ktore z Was bije...moja mama tez taka byla.. chyba ta choroba dodaje Wam anielskiego ciepla i dobroci...
Koniec tych slabosci...Walczcie i oby przy Was byl zawsze ktoś kto otoczy Was opieką! A ja postaram sie wpasc czasami i jak sie tylko tutaj odnajde to podziele sie swoim doświadczeniem. .a z czasem moze optymizmem który gdzies mi sie chwillowo zapodzial.... |
|
Powrót do góry |
|
|
Monika B Moderator
|
Wysłany: Czw Kwi 16, 2015 8:41 pm Temat postu: |
|
|
Kasiu masz prawo do złości , zalu . Straciłaś mamę , ktora była dla Ciebie bardzo wazna.
współczuję bardzo.
wpadaj jak tylko masz ochotę - my tu będziemy . _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
|
|
Powrót do góry |
|
|
Łukasz F. Master butterfly
|
Wysłany: Czw Kwi 16, 2015 8:54 pm Temat postu: |
|
|
Witaj.
Również z mojej strony najszczersze kondolencje.
Odejście każdej osoby chorującej na choroby tkanki łącznej jest zawsze dla nas momentem skłaniającym do zadumy i refleksji. Jednak nie jest to impuls do użalania się nad swoim losem, wręcz przeciwnie. Takie zdarzenia powinny nas motywować i udowadniać, że nierzadko mamy o niebo lepiej, niż nam się wydaje.
Jeśli będziesz chciała się podzielić swoimi przemyśleniami, zawsze możesz zabrać głos. Byle tylko we właściwym wątku. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
|
kasiaD Junior
|
|
Powrót do góry |
|
|
|