Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Elka Master butterfly
|
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 2:56 pm Temat postu: raczkujący noworodek ;) - Ela |
|
|
witajcie Kochani,
jestem nowa, miło mi, że istnieje takie formu, o którym niewtajemniczeni pojęcia nie mają. dzięki informacjom jakie tu wyczytałam mam już heheheh "specjalizację" w swojej chorobie ogólnie jestem optymistką. traktuję ( i tu bym powarczała, ale etykieta nie pozwala) toczeń jak wyzwanie i wierzę, że pokonam tę poprzeczke! wiara czyni cuda. tylko cięzko mi przyzwyczaić się do nowego przyjaciela jakim jest ból........pozdrawiam Was wszystkich i ciesze się, że mogę być z Wami a nie sama..... _________________ ....bo po zimie zawsze jest wiosna |
|
Powrót do góry |
|
|
nenya SuperMOD
|
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 3:06 pm Temat postu: |
|
|
witaj,
na pewno wkrótce staniesz na nogi
mam nadzieję, że choć odrobinę ułatwimy ci to zadanie, na wsparcie możesz liczyć, zrozumienie też się przyda - a tego
ci u nas dostatek
bo wiadomo, że w kupie raźniej
czuj się swobodnie, pogadasz z nami nie tylko o chorobie, jak zauwazyłaś mamy też działy "towarzyskie", Kawiarenka odradza się po każdych 15 stronach pogaduszek, zatem zapraszam!
exploruj to co ci się podoba,
powodzenia
PS. ból w końcu uda się opanować, tak jak samą chorobę, tak trzeba myśleć - że to tylko kwestia czasu. |
|
Powrót do góry |
|
|
paulina_87 Gość
|
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 3:20 pm Temat postu: |
|
|
witam Cię serdecznie w Naszym gronie czuj się swobodnie i jak "w domu" hehe |
|
Powrót do góry |
|
|
moaz Master butterfly
|
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 4:34 pm Temat postu: |
|
|
Witam gorąco Pamiętaj, że Nasze forum to miejsce gdzie można porozmawia na każdy temat nie tylko o chorobie |
|
Powrót do góry |
|
|
gusia_92 Master butterfly
|
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 4:46 pm Temat postu: |
|
|
witamy witamy. _________________ .:Hoy se que tu ya no me quieres y eso es lo que mas me hiere:. |
|
Powrót do góry |
|
|
kinga Moderator
|
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 4:46 pm Temat postu: |
|
|
witam bardzo gorąco i pozdrawiam _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lidia Master butterfly
|
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 4:56 pm Temat postu: |
|
|
Witam bardzo cieplutko.Opowiedz coś o sobie.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
|
aneta Master butterfly
|
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 5:07 pm Temat postu: |
|
|
hejka, czuj sie jak u siebie _________________ Chron bakterie! To jedyna kultura u niektorych ludzi
|
|
Powrót do góry |
|
|
Itunia Master butterfly
|
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 6:29 pm Temat postu: |
|
|
Witam nową sympatyczną koleżankę |
|
Powrót do góry |
|
|
Robert Moderator
|
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 6:37 pm Temat postu: |
|
|
Wiedziałem, że o czymś zapomniałem. Dzień dobry! Witam na forum. A tak na marginesie - 97% tutaj piszących to kobiety. Czuję się "rodzynkowato" poniekąd, choć całe szczęście aż tak samotny nie jestem. Niemniej, szanowne Panie, niesprawiedliwym podziałem dostajecie od życia w kość częściej niż my. Tak sądzę. Statystycznie chorujecie częściej. Zdrowia życzę! |
|
Powrót do góry |
|
|
agnieszka29 Master butterfly
|
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 7:21 pm Temat postu: |
|
|
Witam i ja ...dziel sie swoimi radami ...
Pozdrawiam i miłego pobytu w naszym klanie Motylkowym..) _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
|
veg8 Master butterfly
|
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 7:22 pm Temat postu: |
|
|
hello _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Monika B Moderator
|
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 8:03 pm Temat postu: |
|
|
witaj , trafiłas do na i mam nadzieję ze z nami zostaniesz, łaczy cię na rzie z nami choroba , ale po czasie stanie się to forum dla ciebie, nieodzowne, nas przyciągnęło na zawsze, poczytaj , przyjrzyj się , za niedługo poczujesz się u siebie, przekonasz się _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
|
|
Powrót do góry |
|
|
dominika Master butterfly
|
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 8:50 pm Temat postu: |
|
|
o tak, to forum przyciąga jak magnes witaj Elka |
|
Powrót do góry |
|
|
Elka Master butterfly
|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 7:31 am Temat postu: ...coś o sobie |
|
|
mam 32 lata, 4 letnią córkę, kocham zwierzęta ( mieszkamy w bloku i mamy owczarka collie i rybki mojej córki), stresu pozbywam się na pływalnii, jestem ekonomem, do moich rozrywek należy również "pranie mózgu" i wynajdywanie podyplomówek heheheh... no właśnie doradźcie mi...bo odkąd dostałam tocznia jako wiadomą w prezencie moja Rodzina odradza mi rozpoczynanie kolejnej edukacji...lubię ekonomie i chciałam zacząć podyplomówkę w październiku.......jestem teraz słaba, ale ludzie, to chyba nie powód... ups miałam o sobie... optymista od urodzenia i szaleniec z wyboru;) kocham życie, lubię ryzyko i szleństwo. jak trzeba to wyciągam pomocną dłoń. niestey w temacie nas łączącym jestem jeszcze w niemowlęcym okresie świadomosci pozdrawiam Was Kochani _________________ ....bo po zimie zawsze jest wiosna |
|
Powrót do góry |
|
|
|