Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ludmila_07 Master butterfly
|
Wysłany: Pon Lis 26, 2007 2:25 am Temat postu: |
|
|
jest noc a właściwie jak mam wstać o 5.30 to juz rano/i tak jak to ostatnio bywa nie spię , bo mój problem oprócz tocznia to też hassimoto z guzem , i to takie , które przeszło w nadczynność
moje tsh wynosi teraz 0,007 więc prawie go nie ma, wysokie są teraz t3 i t4 ok.sześciokrotnie wyższe niż norma,rozkręciłam się na całego.
miałam mieć wyrzuconą cała tarczycę ale własnie podczas badań i sprawdzania moich dolegliwości wyszła sprawa tocznia.znowu jestem w punkcie wyjścia.
dzis do pracy a na poczatku grudnia mam umówionego endokrynologa. _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
|
slodka_istota Master butterfly
|
Wysłany: Wto Gru 18, 2007 8:06 pm Temat postu: |
|
|
a propo hashimoto
no i ja sie go doczekalam - w czercu tego roku stwierdzono tego japonca u mnie
pryztylam 15 kg - z czego po lekach 5 kg zjechalo a teraz ani gramam (waga uparcie stoi w miejscu)
ale co dobre to znow wlosy zaczely mi sie krecic heeheh - na cos ten japoniec sie jednak przydal
tylko czasme to az za mocno sie kreca - jak zmokne to az barana mam na glowie - wiec zaczelam zapuszczac je ----- ale tak wolno rosna uuuuuu
ale grunt ze rosna _________________ Kochaj i szalej i nie pytaj co dalej ) |
|
Powrót do góry |
|
|
Lilu Senior
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 11:39 am Temat postu: |
|
|
Cześć,
Od stycznia wróciłam do pracy. Czuję się dobrze, badania też ok: nawet OB mam 3!!! Żeby się nie przemęczać na cały luty wzięłam sobie zaległy urlop )) Pod koniec kwietnia mam kontrol w Warszawie. Najgorsze, że 2tygodnie przed muszę odstawić hormony.
Pozdrawiam
Lilu |
|
Powrót do góry |
|
|
basiula Master butterfly
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 11:52 am Temat postu: |
|
|
Lilu fajnie, ze sie odezwałaś...z tego co piszesz, wszystko jest na dobrej drodze...życze nadal dobrego samopoczucia, z pozdrowieniami...basia _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 5:07 pm Temat postu: |
|
|
Lilu - wszystkiego dobrego najważniejsze twoje dobre samopoczucie i fizyczne i psychiczne a to OB to wygrałas chyba w totka boja o takim nawet nie słyszałam _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
|
kasia 72 Master butterfly
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 11:05 pm Temat postu: |
|
|
wspaniale Lilu! cieszę się bardzo. _________________ (...)"Gdziekolwiek ziemia jest snem nie przebudzonym jeszcze,
uwierzyć trzeba w kształt i kochać senny pozór,
na wietrze budować mgłę i w pół nie urywać snu.
Gdziekolwiek ziemia jest snem,tam trzeba dośnić do końca." |
|
Powrót do góry |
|
|
jagula Master butterfly
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 11:08 pm Temat postu: |
|
|
Też się ciesze ...to bardzo dobra wiadomość! _________________ Fenomen czeskich psów- kundle wyglądają jak rasowce a rasowce przypominają kundle |
|
Powrót do góry |
|
|
Lilu Senior
|
Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 7:34 pm Temat postu: |
|
|
Chciałam tylko dać znać, że żyję
W maju na kontroli wyszło, że muszę dostać jeszcze raz jod, bo jakieś komórki tarczycy przeżyły pierwsze jodowanie . Nie mam przerzutów . W czerwcu, w urodziny Laury dostałam drugi jod i zakaz zbliżania się do dzieci przez miesiąc Źle mi było bez córci... Teraz wróciłam do pracy, czuję się baaardzo dobrze. W lutym kolejna kontrol i mam nadzieję, że nie czeka mnie kolejny jod. Włosów mam o połowę mniej, ale wyglądam i czuję się świetnie. Toczeń śpi Biorę 3mg Calcortu co drugi dzień zamierzam zejść do zera
Ściskam Was wszystkich mocno
Przyjaciel zwierząt |
|
Powrót do góry |
|
|
jagula Master butterfly
|
Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 7:46 pm Temat postu: |
|
|
Lilu- ja też ściskam- bardzo dobrze jest czytać takie dobre wieści (a wiesz- włosy nie trawa....)pozdrawiam _________________ Fenomen czeskich psów- kundle wyglądają jak rasowce a rasowce przypominają kundle |
|
Powrót do góry |
|
|
basiula Master butterfly
|
Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 9:50 pm Temat postu: |
|
|
Lilu co tam włosy, ważne, że ty czujesz się świetnie... _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 12:57 pm Temat postu: |
|
|
Lilu zdrówka i optymizmu
pozdrawiam _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
|
kinga Moderator
|
Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 3:01 pm Temat postu: |
|
|
trzymaj się Lilu i dużo zdrówka
trzymam kciuki _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Monika B Moderator
|
Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 11:38 am Temat postu: |
|
|
Lilu odzywaj sie czesciej myslałam kiedys o tobie, brak wiesci w twoim przypadku roznie mozna zrozumiec, - zycze ci wszystkiego naj, i trzymaj się _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
|
|
Powrót do góry |
|
|
slodka_istota Master butterfly
|
Wysłany: Sob Paź 04, 2008 10:30 pm Temat postu: |
|
|
co do Gliwic sie calkowicie zgadzam - tam sa najlepsi specjalisci pod tym wzgledem
tak mowi moja kuzynka u ktorej wykryto nowotwor zlosliwy na tarczycy
musieli usunac cala tarczyce ale juz od ponad 2 lat czuje sie bardzo dobrze i tylko co pol roku jezdzi do Gliwic na kontrole i jest wszystko ok
tak wiec badz dobrej mysli
pzd _________________ Kochaj i szalej i nie pytaj co dalej ) |
|
Powrót do góry |
|
|
Lilu Senior
|
Wysłany: Pią Lis 28, 2008 12:08 pm Temat postu: |
|
|
No, to znowu jestem:-). W lutym mam kontrol w Wa-wie, czas leci tak szybko...W domu wyczuwa się napięcie, martwię się jakie będą wyniki Wyobrażam sobie jak się będę czuła pod scyntygrafem, żeby tylko nie było przerzutów...
A toczeń śpi, właśnie odstawiłam sterydy
Ściskam
Lilu |
|
Powrót do góry |
|
|
|